habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan müdürlerle ne konuştu?

GÜNDEM

Belediye'de birim müdürleri değişikliği başladı. Süreç devam edecek.

MUSTAFA DEMİRER

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, müdürlerle kahvaltılı toplantı yaptı. Peki bu toplantıda müdürlere ne dedi?

MESAİNİN SON GÜNÜ

Çorum Belediyesi’nde beklenen müdür değişikliği haftanın son mesai gününde gerçekleşti. Değişim şimdilik 4 birimle sınırlı kaldı. Kulislere yansıyan ise daha kapsamlı olacağı yönündeydi. Bunu neye dayanarak söylüyoruz, açalım...

Edindiğimiz bilgiye göre, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, mazbata alıp makama oturduktan bir süre sonra belediye müdürleri ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Bazı müdürlerin görevden alınacağı, bazılarının ise yerlerinin değiştirileceği mesajını verdi. Aşgın’ın o günki mesajı kapsamlı bir değişiklik olarak anlaşıldı. Ancak aradan geçen bir haftalık zamanda sınırlı bir değişiklik yapıldı.

DEĞİŞİKLİK SÜRECEK

Kulislere yansımalar ise, önümüzdeki süreçte birim müdürlerinde değişimin süreceği yönünde. Bu arada dışarıdan müdür atamasının da gündeme geldiği, hatta birkaç isme teklif edildiği, ancak olumlu karşılık alınmadığı konuşuluyor.

Yorumlar (24)

Fikret Çelik 5 Yıl Önce

Sayın Başkan çok doğru bir uygulama yapmış,tebrik ederim.Ancak sınırlı kalması tabiki iyi olmamış.Demir tavında dövülür.Külcünün müdürlerinin ve yardımcılarının hepsinin gitmesi ve yeni kadroyla yeni bir başlangıç yapılması gerekir.Aksi taktirde korkum o ki yapılan her işin kayıtları birilerine iletilerek gizliden gizliye başkanın altını oyarlar.

Salim Doğan 5 Yıl Önce

Yetmez ama evet diyorum Başkanım.Bizler size güvendik,bunların hepsini gönder ekibini kendin kur.Başlamış işi yarım bırakma.

Serkan Kalaycı 5 Yıl Önce

Başkanım Su,Fen,Park icraatçi müdürlüklerdir.Bunları da gündeme alsan iyi olur,orada da birşeyler değişmeli başta müdürleri olmak üzere.

Ak Partili 5 Yıl Önce

Sayın Başkanım seçim öncesi gücünüzü görerek size bilgi belge getirenler,unutmayın ki gücü başka yerde gördüğünde de sizden alır başkasına götürür.Bunların temizlenmesi şart.

Yetmez ama evet 5 Yıl Önce

Biz 20 nin üzerinde diye duymuştuk,olmadı bu sayın başkan.Sıcağı sıcağına adı Külcünün müdürlerine çıkmış olan ne kadar müdür varsa değiştir.

Sami 5 Yıl Önce

Külcü bu müdürlerle başarılı oldu. çok daha iyileri varsa değiştirilir. Sanki chp den belediyeyi almış gibi yorum yapıyorlar. Yoksa chp ile akp nin farkı olmadığı belli. Kenanbey gibi teknik birini seçmemek Çorum a yakışmadı

Ahmet 5 Yıl Önce

başkanım oyların düşmesinde bu belediye müdürlerinin payları çok büyük makam mevki korkusundan seçim öncesi hangisi size destek oldu aday olduktan sonra bile sessiz kalďılar koltukcuları istemiyor bu millet başkanım umarim hepsi ďeğişir.

Doğrucu 5 Yıl Önce

Sayın başkan müdürle falan uğraşma, Başkan yardımcılarından değiştir, her dönemin adamı Olan ve Karadağ’a bilgi sızdıran kişiyi değiştir

Karşı Köyün Delisi 5 Yıl Önce

Hayırdır ya siz? Bi külcünün müdürleri furyasıdır gidiyor. Hiç değişmeyeceksiniz, siz değilmiydiniz külcü zamanında da padişahım çok yaşa diyen siz değilmiydiniz. Ulan az küçük bit yavrusu değilsiniz varya. H. İbrahim bey akıllı adamdır, öyle ver coşkuyu gazına gelmez. İşe bakar, duruşa bakar, hele hele taklayı hiç sevmez. Yalnız can sıkıcı olan şu ki; seçimden önce Sayın Başkanı ev toplantısı diye tufaya getirip evinde Başkan'ın karşısında diz çöken zabıtadaki 10-15 kişilik ekip taklalarında başarılı olmuşa benziyo, çıkar kokusu. Elvan Yılmaz kardeşim bunları iyi tanır, hani şu kraldan önce oturup taşı ısıtma meselesi.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Müdürlerin hepsi degişmeli

Mustafa Çağlar 5 Yıl Önce

İsmi Külcünün müdürlerine çıkanları tüm halk gibi siz de biliyorsunuz.Bunlar değişmedikçe herhangi bir değişimden söz edilemez.Bu başlangıçla içimizde bir ümit doğdu ama böyle kalacaksa hiç anlamı yok.

Kadir Çakmak 5 Yıl Önce

Yeterli mi,kesinlikle değil,devamını bekliyoruz.

Karşı köyün akıllısı 5 Yıl Önce

Karşı köyün delisi demiş ki Başkan akıllı adamdır bu taklalara gelmez.Sonra kendiyle çekişmiş ve zabıtada takla başarılı olmuş demiş.Külcü bu müdürlerle başarılı olsaydı kalırdı.Demek ki olalamamış.Biz daima reisin yanında olanlar olarak başarılı olması için sadece Başkanı uyarıyoruz.Taktir sayın başkanındır.

BARIŞ . 5 Yıl Önce

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken .Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına.Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok.Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına..Barış der her bir yanın altın gümüş taş olsa Dalkavuklar etrafında el pençe divan dursa. Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum İçi boş insanların bu dünyada yeri yok

Tsk kuvvetleri 5 Yıl Önce

Çenesini boşuna yoran olumsuz yorum yapan dedikoducular,tabiki Halil ibrahim baskan kendi kararini kendisi verecek ,ekibini kendisi kuracak,siz kimsiniz yahu seçimden önceki dedikoducular.uç beş kez kilik degistiren dedikodu mahlukatlarsiniz.

Fenerbahçeli 5 Yıl Önce

Sayın Başkanım Başkan yardımcıları dahil bütün müdürlerin görevden alınması lazım. Halkın belediyesini babalarının çiftliği ne çevirmişler. Bunlarla yol alınmaz. Halkın sizden beklediği büyük ve köklü değişimdir. Belediye meclisindeki üyeler gibi hepsi genç ve temiz şaibesiz olmalıdır. Bütün müdürler gönderilmeli. Alper bey ve Turan bey de çoktan gitmeliydi. Mahkeme ile geri dönen olursa Taş ocağına gönder geri gelen müdürleri. Kantar Müdürü elek Müdürü stok bantı Müdürü meydan Müdürü olarak görev yapsınlar. Ayrıca Zeki Gülün gider ayak seçime 10 gün kala Çorum Belediyesi ve halkına çaktığı 15 kişilik yakınçevresinden işe aldığı kişileride basınada isimlerini bildirerek işten çıkarmalısınız. Bu halk sizi ALİ (ADALET-LİYAKAT-İSTİŞARE) olacağınıza inandığı içim bağrına bastı.

Talat 5 Yıl Önce

30 kişi külcünün adamıda H ibrahimin başkanın getirdikleri Rumi Bekiroğlunun yardımcıları değil mi ?

Fenerbahçeli 5 Yıl Önce

Bütün müdürlerin görevden alınması lazım. Yeni ekip yeni heyacan.

Doğrusöz 5 Yıl Önce

Yorumları okudum da herkes genel olarak ekibin değiştirilmesi görüşünde.Doğrusu da budur.Her Başkan kendi ekibiyle çalışmak ister ki hakkıdır da.Bir iki yorum değişmemesi yönündeki sanırım onlarda makamlarını kaybetme korkusu yaşayan değişecek müdürler diye tahmin ediyorum.Sayın Başkanım bu halk size güveniyor ve sizinle birlikte değişimin başlayacağına inanıyor.Bu da en başta eski başkan yardımcılarının ve müdürlerin değiştirilmesi ile olur.Giden Külcü bu ekiple götürmedi mi,İyi olsalardı bugün Zeki Gül devam ederdi.Vakit değişim vakti hadi bakalım hayırlısı ile bekliyoruz.

Demironbaşı 5 Yıl Önce

Bu mecrada, herkes rahat rahat konuşuyor. Ama şunu biliyormusunuz, kumaş ne. Son yıllarda belediyeden kadroya geçenleri bir araştırın bakalım. Ben ipucu vereyim: meclis üyelerinin ve belediye yöneticilerinin Odtü, Bilkent, Boğaziçi, itü mezunu çocukları işe alındı genelde :)). Birde bu arkadaşların hepsi alanında uzman ve tecrübeli. Bu arkadaşların müdür olarak değerlendirilmesi gerekli acil olarak. Kafanız mı karıştı? :))

Daver Bey.. 5 Yıl Önce

Sadece müdürleri değil tüm 2000 personeli de işten çıkar, belediye binasını ateşe ver hepsi yansın yanan binanın önünde de aha bu gazcılar poz versinler....sonra nolacak , bulabilirsen yeniden 2000 tane adam al tüm işleri 5 sene içinde öğret ama seçime sıfır icraatle gir..böyle bir anlayış olabilir mi? bu gazcıların kafasıyla muhtarlık bile yürütülemez....müdürlerin çoğu turan atlamaz'ın aldığı elemanlar.işe başlar başlamaz insan bindiği dalı keser mi? varsa görevini birileri lehine gerçekten kötüye kullanmış, kamu zararına neden olmuş birisi gözünün yaşına bile bakma....akıllı adamın yapacağı şey basit ; yönetimsel bir performans ölçüm sistemi kurarsın ve müdürleri 3-6 ay değerlendirirsin düşük performanslar varsa alırsın görevden ama yerine daha iyisini getirebileceksen, sırf almış olmak için almak devlet yönetimine uyar mı.bu gazcıların dediği kabile devletlerinde olur..kurumların kimsenin malı değil.her yönetim değişiminde sistemi abandone ederseniz yerinizde sayarsınız.

Jitem 5 Yıl Önce

Adamlar secimi kazanacagina inanmiski aciktan ev toplantisi duzenlemisler.secimi kaybetme ihtimalimiz var deyim ortalukta gozukmeyen ikili oynayan.secim aksami meydanlara cikip sanki kendileri cok calismis gibi meydanlarda kutlama yapanlardir.yorum yspanlarda zaten.duvar dimlerindekilerdir.gereksiz yorum yapmwn kim mudur olacwksa onu sec8mi kazanan getekeni yapar

Çorumsporlu 5 Yıl Önce

Külcü gelir gelmez yarısını turgut özalın bodrum katına kapatmış tı.Temizlik imandandır.Külcü de chp den almadı.Yeni başkanında hakkı kendi ekibini kurması.

Ali 5 Yıl Önce

Park bah? Eleride degiştir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.