habercim19.com özgür haber özgür yorum

Belediye'de kalanlar, gidenler

GÜNDEM

Başkan Halil İbrahim Aşgın'ın Belediye'de yaptığı düzenlemeler devam ediyor

MUSTAFA DEMİRER

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın, mevcut Başkan Yardımcılarından Turhan Candan ile çalışmaya devam etme kararı aldığı öğrenildi.

Başkan Yardımcısı Alper Zahir’in kendisine bağlanacak birimlerde bazı değişiklikler yapılarak başkan yardımcılığı görevine devam edeceği ifade ediliyor. Sadece imar işlerinin bağlanacağı ikinci bir teknik başkan yardımcılığı düşünülüyor.

Başkan Yardımcısı kadrosunda bulunan Ahmet Yabacıoğlu'nun ise belediyeden ayrılacağı, Ankara’da bakanlıklardan birinde görev alacağı dile getiriliyor.

Başkan Yardımcısı kadrosunda bulunan Murat Erdem'in de pozisyonunun devam edeceği, ilerde değerlendirme yapılacağı belirtiliyor.

Aşgın'ın dün Çorum dışından teknik bir uzmanla danışman olarak veya başkan yardımcılığı sıfatında görev alması hususunda bir görüşme yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Başkan Aşgın’ın kadın başkan yardımcısı atamayı da düşündüğü konuşuluyor.

HAFTA İÇİ DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

Birim müdürlerinde de hafta içinde değişikliklerin başlayacağı ifade ediliyor.

Dün yeni makamına oturan Başkan Aşgın, ilk değişiklik olarak iki meclis üyesini başkan yardımcısı yaptı, özel kalem müdürünü atadı. Birim müdürleri arasında ise ilk değişikliği Eğitim Kültür’de yaptı.

Yorumlar (22)

Ragıp 5 Yıl Önce

Ben alamıyorum bu Turhan canda ne buluyor lar biz seni bunun içim seçmedik siz böyle yaptıkça verdiğim oy içim çok pişman oluyorum Çorum’un öz evlatlarına ne oldu Ordu Erzincan gelen bşk Yrd oluyor yuh yuh yuh size hayırlı oldun elhamdulillahınız

Dil eğitimi 5 Yıl Önce

Belediyede çalışanların tamamı yabancı dil eğitimine alınsın.

Ahmet 5 Yıl Önce

Başkan ın bundan sonra hiç hükmü olmayacak yine Belediyeyi Çağrıcılar yönetecek, 2 tane Başkan yardımcısını görevden almaya gücü yetmeyen adam çorum u yönetemez. İnşAllah bunlar Reis in kulağına gidecek...

bende 5 Yıl Önce

Bende dedim ki bu başkan farklı olacak ama şaşırdım . Geçmişte bu kadar dedikodu oldu . Turhan bey konusunda bir bilgim yokta Alper Zahir Değişir diye düşünüyordum. yanıldım .Birde murat erdem nerde başkan yardımcılığından maaş mı alıyormuş.Bu nedir ya ..Allah Allah . Desene Külcünün Yönetimi devam ediyor.Adam neymiş ne büyük adammış hale kendisiniden söz ettiriyor.

Cevdet 5 Yıl Önce

Başkan kendi ayağına sıkmış , belediye bir dönem daha Çağrı Vakfında

Adil 5 Yıl Önce

İçerde adam yokmuymuş dışardan adam getiriyor beklenileni veremez bunlar boşuna oy verdiniz bir sürü kaliteli tecrübeli calisani var belediyenin yazık ya halen devam ediliyor yanlislara

Recep 5 Yıl Önce

Başkan özel kaleme ortağının oğlunu alınca il başkanı laf etmesin diye belediyenin en çalışkan müdürünü harcadı, şimdi de yine karadağının düşmanlarından olan belediyenin hafızası olan alper zahiri harcayıp yerine birini getirecek. Kimseye haksızlık yapmayacağız dedi, ilk günden yılların tecrübelerini yok sayıp 30 yaşında bi genci ve spikeri kıyak müdür yaptı. Kesin teknik başkan yardımcısı olarak da devleti hiç bilmeyen birini getirir. Madem belediye alacaktı babasını değil de oğlunu meclis üyesi yapsaydı, kimse laf etmezdi.

arif 5 Yıl Önce

adam başkan oldu, istediği ekibi kuracak. doğru adamlar bunlar

recep 5 Yıl Önce

m.ercanmıymış belediyenin en çalışkan müdürü peh, belediyeyi bilmediğiniz ne kadar açık. m.ercanın mal varlığı araştırılmalı

Cafer 5 Yıl Önce

Çok yazık çook ozaman birim müdütlrirnin ne günahı var her heşen baskan müdürlerle oynuyor.yerinden oynanacak birilerivarsa yardımcılrdır belediye bu haldeyse yönetrmrdiklrrindir. Baskan sende onlardan çıktın desene .sende bağlanmıssın bir yerlere.sen kendi ekibini kuracak kadar yetkın yokmu yaaa bu nedir

Saa 5 Yıl Önce

Belediye çağrıcıların elinde desene. Arkadas başkan yardımcılarını değiştir. 4.katta başkan yardımcısı olacak çok adam var yıllardır yapılan işleri biliyorlar.

Başkan 5 Yıl Önce

Başkan hayatının hatasını yapmış eski ekip malum durumları bu şekilde devam ederse ileride çok sıkıntı çeker. Bu kişiler güçlü olduklarını sandıkları zamanda millete nasıl zulüm ettikleri yanlış işlere nasıl göz yumumup imza attıkları ortada hak ve adalet böyle tecelli etmez.

Recep 5 Yıl Önce

Nerde liyakat, nerde tecrübe.O zaman Belediyede Külcü döneminde kalan herkesi atsın . Böyle mantık olmaz. İdareci kolay mı yetişiyor.

Aydın 5 Yıl Önce

Alper zahir turan candan gitmeli

Naim kırdı 5 Yıl Önce

Belediyede çalışan,bilgili tecrübeli adam gibi adam belediye başkan yardımcılığına mahmut kafkas getirilmeli

Gurbetçi 5 Yıl Önce

Sayın başkan kendi ekibini kendin kur kimsenin esiri olmayın iyi çalışmalar kolay gelsin

Nuri 5 Yıl Önce

Adalet liyakat istişare dedi ama liyakete bakmadığını da adil olmadığını da anlasık. İstişare var gibi gözüküyo ama ehil olmayanlarla istişare.. babayla istişare edip oğlunu:)

CEHAPE GELİR HA... 5 Yıl Önce

Başkanın aleyhinde konuşanlar,yazıp çizenler,eleştirenler,CHP derim.Hepiniz korkup,hizaya gelirsiniz.Başkanın icraatlarını eleştirmeyi,tenkit etmeyi bırakıp,hizaya geçersiniz...

İrfan 5 Yıl Önce

Yeni özel kalem mimarı imar müdürü yapsın. Özel kaleme de irfanı getirsin. Karadağın damadını da hukuk müdürü yapsın. Evine su aldığı bayinin sahibini su işleri müdürü, kursunun müdürünü tesisler müdürü, apartmanının kapıcısı fen işleri müdürü... kültür müdürü yapan, mimarı özel kalem müdürü yapana çok görmemek lazım. Gençlik kolları başkanı ve kadın kolları başkanını da başkan yardımcısı yapsın. Adalet liyakat istişarle belediyeyi yönetsin

Vasfi 5 Yıl Önce

Bu çağrı cılar dediğiniz kişiler herhalde çok kuyruğunuza bastı. Dedikodu yapıyorsunuz . Çalışkan olmasalardı kim onları yerinde durdururdu. Bu işler öyle kolay mı

Belediye çalışanı 5 Yıl Önce

Sayın başkan, belediye çalışanıyım. Belediyede 6 aydır çok büyük gevşeklik var. Başkanlık katında ki çalışanları komple değiştirin,kendi ekibinizi kurun ki işleriniz düzenli yürüsün. Dışardan başk yard getirmeyin,Birim müdürlerinden ulaşım hiz müd lütfullah beyi yanınıza başk yardımcısı alın. Alper zahirin yaptığı tüm işlerin daha iyisini lütfullah yapar. Birde şu zabıtalarınıza çeki düzen verin,tek bir iş yaptıkları yok. Sabahtan akşama kadar karakolda çay demliyorlar. Heryer dilenci,seyyar,işgal vs. İcraatlarınızı merakla bekliyoruz.

Halil 5 Yıl Önce

Çok yanlışlar yapıyorsun başkan. Seni çorum u yönetmeye kalktın ama önce kendini yönetemiyorsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.