habercim19.com özgür haber özgür yorum

Belediye’de müdür değişikliği

GÜNDEM

Çorum Belediyesi Su İşleri Müdürü İdris Özyılmaz görevden alındı.

Çorum Belediyesi Su İşleri Müdürü İdris Özyılmaz’ın görevden alındı.

Temizlik İşleri Müdürü iken Su İşleri Müdürlüğü görevine atanan İdris Özyılmaz, aynı birimde mühendis olarak çalışmaya devam ediyor.

Belediye yönetimi en son geçtiğimiz aylarda bazı birim müdürlerinde değişiklik yapmıştı.

İdris Özyılmaz’dan boşalan Su İşleri Müdürlüğüne henüz atama yapılmazken, göreve Başkan Yardımcısı Alper Zahir vekalet ediyor.

Yorumlar (36)

çorumlu az da olsa sorumlu 3 Yıl Önce

İdris bey dürüst bir insandır çok kuralcıdır her şeyi kitabına uygun yapmayı tercih eder. Bu yüzden bir çok kişi sevmez. Bu devrin adamı değil. Rüzgar ne taraftan eser de o tarafa dönmez.

Çorum 3 Yıl Önce

Belediye canı sıkıldıkça müdür değiştiriyor.Böyle yaptıkça vatandaş gözünde kaybediyorsunuz.Belediyede içinde de güven kaybedersiniz.

Acaba 3 Yıl Önce

Bu kaçıncı Müdür değişikliği sayamaz olduk. Su gibi hayati bir konunun muhatabı olan bir müdürlükte bu kadar sık Müdür değişikliği izaha muhtaçtır. Sorun acaba sadece Müdürlerde mi? Su işlerinin ekibinde mi bir sıkıntı var? Daha dün belediyenin örnek müdürlükleri arasında gösterilen Su işleri müdürlüğü, şimdi ne oldu ki sorunların odağı haline geldi? Sayın Başkan ve ekibinin Su işleri müdürlüğü konusunda ciddi anlamda iştişarelerde bulunması kaçınılmaz gibi görünüyor.

Hamit Akın 3 Yıl Önce

Belediye malesef iyi yönetemiyor. Kendi bürokratik düzenini de, şehrimizi de iyi yönetemiyor malesef. 20 yıldır Ak Partili yönetimlerden tek başarısız olan bu yönetim malesef. Çorum umuz adına üzgünüm.

AHMET GÜNEŞ 3 Yıl Önce

Kimse kusura bakmasın Reis değiştirdiyse mutlak bir sebebi vardır

Arif 3 Yıl Önce

İdris bey iyi olabilir. Ama idarecilik ayrı konu. Her iyi adam idareci olamaz

cafer 3 Yıl Önce

size nasıl birisi lazım?? Ölçüleriniz kriterleriniz nedir? Zira idris beyin kalitesinden,çalışmasından ve güveninden hiç kimsenin kuşkusu olduğunu düşünmüyorum. Herkes bu özelliklere sahip insanla çalışmak isterken sizin görevden almış olmanıza bir anlam veremedik. Anlaşılan siz istiyorsunuz ki emri verelim karşımdaki insanda sorgusuz sualsiz yerine getirsin. Veya her yanlış giden işe çomak sokmayan bir müdürle çalışalım diyorsunuz. Şayet amacınız bu ise görevden almakla isabetli ş yapmış oluyorsunuz. Maalesef Size olan güvenimiz her geçen gün kan kaybetmektedir.

Çorum19 3 Yıl Önce

İdris Bey dürüst bir insandır.Birşeyleri düzeltmek için elinden geleni gece gündüz çalışmasını isterTemizlik İşleri Müdürlüğünde isterse Şu İşleri Müdürlüğünde olsun çok iyi bilirim.Amaç yanlışı düzeltip doğru hak olan yolda çok çalışmakta iken görevden aldınız.Güvenilir insanları iş başına getirmezseniz siz kaybedersiniz.Çorum nezdinde de idari anlamda güven kaybediyorsunuz.Personel size nasıl güvenecek.Kısa zamanda yaptığınız değişikliklerle personelin çalışma düzenini de bozarsınız.Bir kişiyi görevden alıp yenisini getirirken çok yönlü düşünmek gerekir.Herkesin hataları olabilir.Önemli olan fayda zarar hesabını iyi yapabilmek önemlidir.

Güner 3 Yıl Önce

Öneri: Bir ziraatçi bulursalar, yapsınlar müdür. Ziraatçileri seviyorlar. Mesela ağaç üretim tesisi olan.

Halil 3 Yıl Önce

Halil ibrahim başkan ne yaptını pek bilemiyor sanırım. Yaptı iş çorum belediyesini yönetmek. Bu şekilde yaz boz tahtası gibi yöneticilerle uğraşarak yöneticilik ve idarecilik olmaz. Sahi sosyal yardım işleriyle yazi işleri müdürleride zorunlu olarak değişmiş. Yerlerine kimler gelmiş bakarmısınız. İnsan gülmekten kendini alamıyor. Görevden alıyor bir müddet sonra tekrar görev veriyor. Bu kişiler rahat çalışamazlar. Ne zaman tekrar alı acağı diye işe kendini veremezler. onun için tutarlı ve kararlı dahada önemsi güvenilir olmak lazım.

hasan 3 Yıl Önce

yeni müdüre ne hacet alper bey hepsini halleder..

Çorumluşerif 3 Yıl Önce

Ne bu her ay müdür değişimi kendi başarısızlıklarını örtmek için birilerini harcıyorsunuz idris beye yine merkez ilçe başkanımı kafayı taktı zira temizlik işleri müdürlüğündende o zevatın baskısıyla aĺinmışti demekki neymiş belediyeyi hala il ve ilçe başkanı yonetiyormuş

GARİP KÖYLÜ 3 Yıl Önce

Belediye bu kafa ile giderse su işlerine daha çooook müdür gelir gider.Yapacakları bir Adam var,onu da çok iyi biliyorlar ama sanırım işlerine gelmiyor.Benim adamım anlayışından çıkın artık.Sağlıcakla kalın.

melih 3 Yıl Önce

idris bey kaç yıldır temizlik müdürlüğü yaptı, Su işleri müdürü olalı da 3 ay oldu, peki sorun nedir? idris beyde sorun varsa neden su işlerine aldınız? bu Kadar kısa sürede görev değişikliğinin mantıklı bir açıklaması olması lazım. Ciddi bir problem varsa söyleyin bütün çorum öğrensin yok lafa söze göre adam asıyorsanız şunu bilin ki çorumun hakkına giriyorsunuz. Ahlak dediniz dürüslük dediniz iş ehli dediniz ama bu özellikleri taşıyan insanı görevden aldınız. Size kim ne dedi ne yaptı da görevden aldınız bilmiyoruz ama Sorunun kaynağını birazda etrafınızda arayın sayın başkanım??

zeki 3 Yıl Önce

hay ağzına sağlık,,, herkes bu ve buna benzer gerçekleri göremiyor malesef

Çorum lu 3 Yıl Önce

Doğru idris efendi çok güzel ırkçılık da yapar hiçbir işde başarılı olamadı tek yaptığı kale başlara adam yelleştirir her görev yaptığı yeri batırdı ondan idareci olmaz

selim 3 Yıl Önce

her girdiği yeri batırdı derken ortada bir suçlama yapıyorsunuz.bunu neye dayanarak söylediniz ispat edebilirmisiniz?

Çorumluadam 3 Yıl Önce

Başarısızlıklarıyla nam salmış gittiği müdürlükte elemanlarıda işleride sıkıntıya sokmuş bir adamın neyini kayırıyorlar anlamadım alındığına çok iyi olmuş

Tıkır tıkır 3 Yıl Önce

Değişikliğe gerek yok. Kim gelirse gelsin işler kendiliğinden yürüyor. Koltuk var. Bana birşey olmasın. Altta kalanın canı çıksın. Adaletsizlik. Eşitsizlik. Bu benim adamım. Tepeden bakma var. Birşeyler yapılsa da farklılık yok. Hep aynı şeyler

Hakan 3 Yıl Önce

İyi insan olmakla iyi idarece olunmaz ben çevremden duydugum kadarıyla kafası dik kendi bildigin okuyan aşırı derece büraksiyle vatandaşın işini zorlaştıran birisi olduğu duydum belediyeye vatandaşa anme hizmeti yapmak vatandaşa hizmet etmek ve işini kolaylaştırmak için var olan bir kurumdur böyle olmadığını gören belediye başkanı brokeatı görevinden almıştır memleketimize hayırlı olsun buradan yorumları okudukça herkes bir tarafa çamur atıyor bu belediye hepimizin bize daha iyi hizmet edecek memura işçiye ihtiyacımız vardır lütfen yorum yaparken içimizdeki kinin dışa vurmuşluk haliyle şu aldır bu aldırdı diye kimseyi karalamaya hakkımız yok

Karşı Köyün Delisi 3 Yıl Önce

Şimdi idrisin görevden alınma sebebini bilmem. Gerçekten söylenildiği gibi siyasimidir yanı akarın müdahalesi varmıdır yoksa idarenin tasarrufumudur ayrı konu. Yazar Alev Alatlı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde çok güzel bir konuşma yapmıştı. Her Hak kitapta yazmaz. İdris ve onunla aynı kalıptan çıkan bir Müdür daha var onun kankisi, bunlar ve bunun gibiler sanıyor ki kanunda ne yazıyorsa o. Aşağıladığınız insan yerine koymadığınız it yerine koyup azarladığınız işçinin hakkı ne olacak. Sözün özü; bütün idareciler yakın zamanda Ahirete göç eyleyen Cengiz Özkader beyden ibret alsın. Kibri bırakın, ardınızdan küfür beddua değil dua almaya bakın. Her dürüst Adam değildir, Adamlık başka zenaat.

Çorumluşerif 3 Yıl Önce

Pardon il ve İlçe nin haberi yokmuş adamın başarısızlığından alınmış özür dilerim herkesten

Çorumu seven 3 Yıl Önce

Yorum yapan arkadaşlar belediye başkanının. Takdiridir işi buradan alıp ak Parti'nin degerli ilçe başkanına götürmek akılla izanla açıklanamayacak kadar ayıptır kimin avukatlıgı yapıyorsunuz kim yazdırıyor bunları size

Çorum lu 3 Yıl Önce

Görevde iken tek yaptığı iş insanlara odasına gittiğin zaman dert dinlemez sorun çözmez bildiğini okuyan inatçı biriydi hić bir zaman ne oldum demeyeceksin reisin dediği gibi kaderin üstünde bir kader vardır insanın kendi kendine yaptığını kimseler yapamaz kendi vicdanıyla hesaplaşsın

Çorum19 3 Yıl Önce

Mesai mefhumu gözetmeden akşam hafta sonu demeden çalışan israfı önlemeye çalışan bir insanın görevden alınması ne acıdır.Bazıları yazmış İdris Bey şartmış falan.Kardeşim işini düzgün yapmadığında devletin parası boş yere israf oluyor.Buna dur demek mı suç.Bu işlerde milletin parasının haksız yere çarçur edilmesini engellemek mı suç.Vatandaşa sert davranmış falan.kardeşim adam su faturasını ödememiş.Belediyeye bir sürü borç takmış.Bu adama idris ne yapsın.Birileri fatura ödesin birileri ödemesin.kaçak kullanımı engellemek için çareler üretmek mı suç.Hiçkimse kusura bakmasın bu kadar ve buna benzer işin arasında yıllarca birikmiş sıkıntılı birçok işi çözüme kavuşturmak için 3 tane adam kırıldı diye mi görevden alındı.yazık çok yazık .temizlikteyken gecenin bir yarısı denetime çıkardı.gece denetim yapmak bazılarını işi düzgün yapmaları konusunda uyarmak mı suç.Tabii yıllardır alışılmış bir düzeni değiştirmeye kalkınca birilerinin zoruna gitmiş olmalı.İdris beyle yok efendim kanki müdürle falan uğraşmayı bırakın da başkalarına bakın bence belediye olmuş kurtlar vadisi dizisi gibi.Belediyede amme hizmeti doğru ancak bu işler yapılırken herşeyin kaydı tutulmalı.Kimse usulsüz iş yapıyor demiyoruz.Daha sistemli çalışılabilir.

Olmazsa çay içeriz. 3 Yıl Önce

Kulağımıza gelenlerle göre müdür yapacak adam bulamiyorlarmis. Bulamazsınız tabi kriterleriniz belli. az daha bekleyin teknoloji gelişiyor.insan klonlamaya başlanacak. En sevdiğinizi en beğendiğinizi en çık söz dinleyeni, en size yakını şimdiden tespit edin,çoğaltirsiniz

hayati 3 Yıl Önce

vatandaş işini zorlaştırıyor derken? evrakları tam kurallara uygun birsey istendi de idris bey mi yapmıyor yoksa halledi ver heri müdürü diye olmayacak bir işi yapmadıgı için mi?? işleri zorlaştırıyor??

süleyman 3 Yıl Önce

evet malesef kanunda ne yazıyorsa o...sen mesela boş senede imza atarsmısın....düşünsene bomboş senet üstünde rakam yok.senin malın mülkünde yoksa neyini alacaklar..yiğitsen at bakalım..işte buda aynı şey olmayacak seye olur demek veya yapmak yaptrımak bununla esdegerdir.igneyi once kendıne batır acısını hisseet cuvaldızını baskasına burdan ahkam kesmek kolay...

süleyman 3 Yıl Önce

agzına saglık güzel anlatmışsınız ancak bu yapılanları gormedıklerı ıcın veya gormek ıstemekdılerı ıcın ne kadar anlatsan boss.lafa gelınce vatan mıllet sakarya derler ama ıdrıs beyın beledıye ıcın neler yaptıgını gormek ıstemezler..

kazım 3 Yıl Önce

sen neyı nerden bılıyorsun... sen kımın avukatlıgını yapıyorsun onu anlamadık

FARUK ÖZYILMAZ 3 Yıl Önce

Şaşırmadım ve Başkan ve ekibini alkışlıyorum...! Alper beyide tebrik ediyorum..!

iyi oldu 3 Yıl Önce

la bıktım bürakrasiden. yukarı çıkıyorum su işlerine Sanpaş'tan kayıt açtırman gerekli diyorlar indiriyorlar beyaz masaya beyaz masa diyor ki ya bu bizim işimiz değil ki HAKLILAR sonra bir bakıyorum ki zaten açıkmış benim sistemden kayıt küreğim. sonra çık yukarıya. kemal sunal filmi gibi. bunun sebebi bu adamsa iyi olmuş. alkışlıyorum.

hasan 3 Yıl Önce

Belediyenin aracını mesai saatleri dışında şahsi aracıymış gibi kullanan amirlerin altından arabalarını aldığı için mi sıkıntıya sokmuş oldu??? Yoksa işini yapmayan işçilere görmezden gelmediği için mi??

Sanane 3 Yıl Önce

Çorum lu nick'li arkadaş 8 kişi çok takdir ederken siz hayırdır.. sıkıntiniz bildiğiniz varsa saat kulesi meydanin da açıkla da biz de bilelim...

Çorumlu 3 Yıl Önce

Yahu bu Alper ne bulunmaz nimet bundan başka adam yokmu

EMGATS 3 Yıl Önce

Herkes kendine yakışanı yapar yazar. Doğru düzgün yada işine gelmeyeni al görevden, yapılan her hareketin vebali var, ve söz meclisten içeri ; açıp da kalbine mi baktınız ? İyiyse de kötüyse de kendine. işini yapması gerektiği gibi mi yapıyordu da görevden alındı!!!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.