habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bir garip çelişki

GÜNDEM

Çorum'da AABK Başkanı ayrıştırıcı üslupla konuşunca Vali ve Başkan alanı terk etti. HDP'li bir milletvekili Vali ve Başkan hakkında soru önergesi verdi.

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı geçtiğimiz hafta Hacı Bektaş Veli Vakfı’nda düzenlenen temel atma törenine HDP’li milletvekillerinin katılması ve Avrupa Alevi Birlikleri Federasyonu Genel Başkanı’nın ayrıştırıcı bir üslupla konuştuğu gerekçesiyle alanı terk etmişlerdi.

HDP'Lİ VEKİL SORU ÖNERGESİ VERDİ

Gelişmeler üzerine HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, konuyla ilgili TBMM’ye soru önergesi verdi. Kenanoğlu önergesinde; Hacı Bektaş Veli Vakfı Kültür Merkezi temel atma töreninde AABK Başkanı Hüseyin Mat’ın sözleri nedeniyle töreni terkeden Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın hakkında Meclis’e soru önergesi verdiğini duyurdu.

BİR GARİP ÇELİŞKİ

Bir inanç merkezinde düzenlenen temel atma töreninde AABK Başkanı’nın ortamı geren sözler sarfetmesi üzerine Vali ve Belediye Başkanı töreni terketmek durumunda bırakılırken, HDP Milletvekili Ali Kenanoğlu’nun yaşananlara neden olan isim yerine, Vali ve Başkan hakkında soru önergesi vermesi bir garip çelişki olarak yorumlandı. Çorumlular barış ve kardeşliğe dikkat çekerek, HDP Milletvekili’nin girişimine tepki gösterdi.

Yorumlar (12)

Vatandaş 2 Yıl Önce

aynaya dönde kendine bak maymun.

Eğitimci 2 Yıl Önce

Hdpkk nın ve yandaşları 40 yalan kemal başta olmak üzere amacı ülke karışsında nasıl karışırsa karışsın.

Hıc kizmayin 2 Yıl Önce

Bunları palazlandiran,çözüm süreci ni yapan parti kapatmaya karşıyız deyip bunları meclise sokan kimdi acaba

Özhakiki çorumlu 2 Yıl Önce

SAMAN ALTINDAN SU YÜRÜTÜP ÜSTÜNE ÇIKIP SELA OKUMAK..........ÇORUM DEYİMİ

Çorumlu 2 Yıl Önce

Başka ne beklenirdiki pkklı vekilden.Çorumda alevi sünni herkes her zaman yan yana geliyor alışveriş yapıyor, eskiden oynanan oyunlardanda ders alarak kardeşce yaşamak için herkes elinden geleni yapıyor. Bir alamancı tuzu kuru bozuk zihniyet ortalığa fitne sokmaya çalışsada oyunu tutmadı tutmayacak. Diğer pkklıda elbette elinden ne gelebilirse yapmayı dener

Çorum 19 2 Yıl Önce

İt enigi it olur kurt balasi kurt olur itten kurtluk beklenemez

tuhaf 2 Yıl Önce

Bizim milleti hassastır Ağır lafı kaldırmaz Eşek dersin kızar ama Sırtına bin aldırmaz... keşke kaçmak yerine cevap verebilecek kabiliyette olsalardı. Demek ki adam haklı konuşmuş.

hoca 2 Yıl Önce

ERDAL İNÖNÜ İLK MECLİSAE SOKAN

GÖREN GÖZ 2 Yıl Önce

HDP SORU ÖNERGESİ VERMİŞ .VALİ YE PAYE VERMİŞ. BU PKK LILARA MAKAM YER GÖSTEREN KİM OLURSA TÜM ŞEHİTLERİN VEBALİ ÜZERLERİNE OLSUN. HER ADI ALİ OLAN BİZİM ALİ DEĞİL

Batandaş 2 Yıl Önce

Bunları meclise sokan kim PKK liderine sayın demeyi suç olmaktan çıkaran kimler? PKK liderinin mektubunu TRT'de okutan kimler? her şey hikaye

Mehmet 2 Yıl Önce

Hem söyler hem söylendi diye ağlar.Algı bunların mayası

Öz İskilip li 2 Yıl Önce

Sıçandan doğan, kendiri keser iş, Atasözü, İskilip den

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.