habercim19.com özgür haber özgür yorum

Biz ulu çınarın dallarıyız

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, TBMM'de yaptığı gündem dışı konuşmada, Türk-İslam coğrafyası kardeşliğine dikkat çekti.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı gündem dışı konuşmada, Türkiye ile Türk-İslam coğrafyasının ezeli ve ebedi kardeşliğine dikkat çekerek, “Biz bir ulu çınarın dallarıyız. Azerbaycan bir dalımız Pakistan, Filistin, Bosna, Doğu Türkistan bir dalımız.” dedi.

İşte Kavuncu’nun o konuşması:

Bizi toprağa gömdüklerini düşünüyorlardı ama, tohum olduğumuzu bilmiyorlardı…Allaha yemin olsun ki asla köle olmayacağız…İstediğiniz kadar dağlara haç dikin, gökyüzüne her baktığınızda hilali göreceksiniz…Bosna kahramanı, büyük devlet ve dava adamı, mücahid. Mütefekkir, bilge kral Aliya İzzet Begoviç’i vefatının sene-i devriyesinde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.
Mekanı cennet olsun.

İki devlet tek millet, ilelebet, ebed müddet anlayışıyla; Bağımsızlığının Sene-i devriyesinde, Can Azerbaycanımızı her alanda desteklemeye ve vatan mücadelesinde kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

"Biz bir ulu çınarın dallarıyız. Azerbaycan bir dalımız, Pakistan, Filistin bir dalımız, Bosna, Doğru Türkistan bir dalımız. Birimiz incinse hepimiz incinir. Birimiz hüzünlense hepimiz ağlarız. Yaşasın Can Azerbaycan. Aşk olsun Azerbaycan.”

Yorumlar (10)

Beyhan 4 Yıl Önce

Şu adamı günahım kadar sevmiyorum. Zerre de memlekete faydası olduğunu düşünmüyorum

Fatih 4 Yıl Önce

Değerli vekilim duygularımızı TBMM milletin meclisinden dile getirmişsiniz. Birilerine inat varolasınız

İskilipden 4 Yıl Önce

Tosya Iskilip yolundan haber varmı? İskilip Meslek Yüksek Okulu açılacakmı Stadyum karşısındaki Kur an kursu açılışı içen eksikler tamamlandımı? Meyden Mah bulunan ÖĞRENCİ YURDU YIKILDI YERİNE RE YAPILACAK? KAPALI SPOR SALONU ILÇEMİZE NE ZAMAN YÜPILACAK? İlçe trafiği kapalı otopark ihtiyacı var çalışma yapılıyormu? İlçeye Yurtkur düşünülmüyormu? Eski HASTANE ve Aski Cezaevi Boş ?

Ahmet 4 Yıl Önce

İlkokul bilgisi söylemlerle bu işler olmaz vekilim.

Ali 4 Yıl Önce

Mecliste kürsüye çıkmamış , hiç fikir beyan etmemiş vekiller var . Erol beyin hareketi mi beğeniyorum

Kerem 4 Yıl Önce

Sn Vekil hilal demiş bosna demiş aliya demiş can azarbeycan demiş neyini beğenmediniz Sn Vekil yolun açık olsun

kenam 4 Yıl Önce

İskilip çay'larıda unutulmamalı!

Ömer 4 Yıl Önce

TBMM kurulunda yaptığı konuşmadan dolayı tebrik ediyorum. İslam Ulu çınarının dallarıyız. Elhamdülillah

Özçorumlu 4 Yıl Önce

yazık şu memlekete böyle bir kişi milletvekili kendinden başka kimseye hayrı dokunmayan biri. bakıyorumda burda bazıları bunun hakkında güzel şeyler söylüyor. boşuna uğraşmayın size bi faydası dokunmaz. Tayyip Erdoğana yzık böyleleriyle yol arkadaşlığı yapıyor. Çorumu kaybedecek haberi yok. vekil bırak bu süslü sözleri ne yaptın memleketin için onu söyle .Trenmi, Havaalanımı, polis okulumu, askeri birlikmi, üniversitenin bitmeyen sorunlarınımı. bitane söyle yüzün varsa. Ha bu arada biz Çorumlular uçağı havada görmeye devam edeceğimiz gibi Ö..... ün trene baktığı gibi bir tabir var ya. İşte Yozgata gidip trene bakacağız.

Çorumlu 4 Yıl Önce

Kendinede bizlerede bi iyilik yap bırak bu işleri vekilim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.