habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bu sözler Vali'ye

GÜNDEM

İskilipli Atıf Hoca'yı anma programına katılan Vali Mustafa Çiftçi'ye bir destek de ünlü yazar ve tarihçi Mustafa Armağan'dan geldi.

Vali Mustafa Çiftçi’nin İskilipli Mehmet Atıf Hoca’nın şehadetinin 97’incı sene-i devriyesinde kabri başında düzenlenen anma programına katılması geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tartışmalara neden oldu. Ünlü yazar ve tarihçi Mustafa Armağan, "Tebrikler Çorum Valisi Mustafa Çiftçi beyefendi. Hakkı tutup kaldıranlardan olduğunuz için var olun."dedi.

İNCE VE ÖZDAĞ'DAN AĞIR SÖZLER

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Twitter’dan Vali Çiftçi’ye ağır ve tehditvari sözler sarfetti.

Sosyal medya mecralarında destekleyenlerin yanı sıra, kendisini hedef alan tepkiler üzerine Vali Mustafa Çiftçi, kişisel hesabından belgelerle paylaşım yaptı.

İskilipli Atıf Hoca üzerine araştırmalar yapan ve kitap yazan Haksöz Yazarı Bülent Gökgöz de, Vali Çiftçi’yi savunarak tepki gösterenlere aynı tonda karşılık verdi.

'TEBRİKLER, HAKKI TUTUP KALDIRANLARDAN OLDUNUZ'

Tartışmalara Ünlü Yazar ve Tarihçi Mustafa Armağan da katıldı. Armağan TWitter’den yaptığı paylaşımda, “İskilipli Atıf Hoca hakkındaki şu veciz ve susturucu açıklama için tebrikler muhterem Çorum Valisi Mustafa Çiftçi beyefendi. Hakkı tutup kaldıranlardan olduğunuz için var olun.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (30)

Öz İskilip li 1 Yıl Önce

Evde karısının reyini alamayan sözde siyasetçi, kendi partisinden atılan zubukler, Vali Çiftçi nin elinin kılı olamazsınız. Sn Valim yolunuz yolumuz, it ürür kervan yürür.

Hasan 1 Yıl Önce

Gerçek tarihçi açıklamış, utanında Vali de' özür dileyin, Sn Valim ölümüne yanındayız.

VALİNİN ASKERLERİYİZ 1 Yıl Önce

Kahrolsun İslam düşmanları kahrolsun faşist zihniyet

Çorum dan 1 Yıl Önce

Valinin ayağının tozu olamayan siyaset musvetteleri

Ali Kemal 1 Yıl Önce

Sen ne anlarsın bu islerden muharem, sen .... dersanecisi degilmiydin, sen Vali nin muhatabı değilsin, destek Valimize

Eğitimci 1 Yıl Önce

Sayın vali bey bu tabiri pek sevmem ama başka ifadede bulamadım her alanda adamın dibi. Allah sizden size çamur atanlardan da kafirler razı olsun

Kule ... 1 Yıl Önce

Sayın hoca, tarikat ağzıyla değilde devletin belgesiyle konuşsaydın inandırıcı olurdu. Laf olsun diye konuşmanın bir manası var mıdır, sizler daha iyi biliyorsunuz.

Özdağ a 1 Yıl Önce

Bu beyinsiz adam önce Mhp den sonra İp den atılan herif degil mi, Vali den hesap soracakmis, hadi oradan, sen Vali nin elinin kılı olamazsın

Ayna 1 Yıl Önce

Kem söz sahibinindir, Vali ye tam destek

Kuleli 1 Yıl Önce

Sen çok cahil bir adamsın, Vali bey hiç tarikatdan bahsetmedigi halde nereden cikardin, işin gücün fesatlik ve kara çalma, devrin 1034 sayılı gazetesinde tekzip var, oku cehaletin gitsin, Vali bey 6 üniversite bitirmiş, örnek bir insan, Çorum a 2 gömlek fazla zaten, büyük nir şehre godince kına yakarsın, bilgisizlik ve cehalet kötü bir şey.

Fikret 1 Yıl Önce

Bu Muharemin kafa ayik degildir, destek Mustafa Çiftçi ye, hakaret yerine belge koy Muharrem

Ümit e cevap 1 Yıl Önce

Hain senin babandır, terbiyesizlik yapma, Valimizi yedirmeyiz

Oğuzlarlı 1 Yıl Önce

Sayın valimiz, dik duruşunuz, halkın içinden oluşunuz, güler yüzünüz. Sizi seviyoruz.

Fikret 1 Yıl Önce

Devlet adamı bu işde, bilgi ve belge ile konuşuyor, İskilip liler yanınızda Vali miz, bilesiniz

Hasan 1 Yıl Önce

Muharemle Ümit ittifak yapacak, it ürür kervan yürür, Vali beye destek oluyoruz

Fikret 1 Yıl Önce

Devlet adamı bu işde, bilgi ve belge ile konuşuyor, İskilip liler yanınızda Vali miz, bilesiniz

Vali ye 1 Yıl Önce

Bu alkoliklerin kafası yerinde değil, dinlemeyin Vali beyim

Tarihçi 1 Yıl Önce

Bu adam tarihçi değil edebiyatçı.. Elinizin altında internet var onu bile kullanmaktan acizsiniz.. Biraz kafası çalışan biliyor zaten gerçeği

Muallim 1 Yıl Önce

Sayın Valimizin çapında ve kalibresinde olamayan zavallılar çatlayın patlayın.

Hain 1 Yıl Önce

Devletin 150 lik hain listesinde tek bir İskilip li yoktur, Valiyi destekliyorum

Yargısız infaz 1 Yıl Önce

Hoca yargısız infaz edildi, Allah razı olsun Mustafa Çiftçi iyiki varsınız

Ahmet 1 Yıl Önce

Bu şahsın ZAMAN GAZETESİ'nde Atatürk'e iftira attığı bir sahte belge vardı. 1970'lerden itibaren daktilo/yazıcı aletlerde kullanılmaya başlanılan bir yazı puntosuyla hazırlanmış bir kağıdı Atatürk imzalı belge diye sunuyordu.

Çorumsuz 1 Yıl Önce

Armağan'ın desteğini aldığında,"kar beyaz" dedinse bile 10 kere tekrar düşünmen gerekir...

Efsane 1 Yıl Önce

Vali Beyi destekliyorum iyi bir insan oldugu için Ancak Mustafa armagana gelince bin sözünden birine şüphe ile bakıyorum. Tarihciligi tartışmalı bir arkadaş. Opjektif olmayan yanlı bir bakış açısı ile sözde tarihçi. Yakın tarih ve günümüz olaylarına bakarken taraflı ve siyasi menfi ve menfaat eksenli bir il başkanı gibi davranan kişiye tarihçi denmez. Olsa olsa yandaşçi denir. Yönetimlerin tamamı siyasi bir oligarşi içinde yapılır. Onun için tarihe bakarsanız hepsi bir oligarşi yi temsil eder. Heva ,nefis ,öfke , hayal, inanç, semboller, güç, hüküm gibi bir çok şeyi içinde barındıran olaylar dır. Bu olaylar coğrafya nın durumuna göre değişir. Mustafa Armağan kendi koşulu ve kendine göre bir önerme ile yani doğduğu koşullara göre tarihcilik yapıyor. Bir Afrikalı bir İskandinav bir uzak doğulu bir Arap yada bir amerikali gibi bakamayacagi için doğdu topraklar üzerinden önerme yapmak en basit tabir ile bekara karı boşamak kolaydır anlamı çıkar. Kendisini dindar olduğunu öne süren Mustafa efendi senin dediğin gibi olsaydı Tek peygamber tek kutsal kitap tek coğrafya tek millet tek bir kavim tekler dünyası ve aynı yaşam koşulları ile oluşan bir dünya olurdu. Bundan dolayı senin önermenin ne kadar içi boş ve yargılı olduğu ortada Tarihçi dediğin insan hem coğrafya hem sosyoloji hem dinler hem adalet hemde ekonomi bilmeliki objektif olsun. Yandaşlıkla tarih taraf tutmaktan öteye gitmez. Tarihçi aynı zamanda ortaya koyduğu bakış açısı ile insanoğluna karşı sorumludur.Çünkü nesillere doğru ve yerinde bilgiyi iyi verecek ki tatismayi kavga zeminin den uzak tutsun.

Emekli 1 Yıl Önce

Valimizden Allah razı olsun. Allah boyle devlet adamlarının sayısını artırsın. Herkes kendine yakışanı, kendi tiyniyetine göre konuşur. O gayrimilliler her dönem var olmuşlardır. Ama milli düşünenlerde hep var olacaktır. Valimizi takdir ediyorum

Kule ... 1 Yıl Önce

"Kuleli" diye yorum yazan şey... Burada Validen bahsedilmiyor, muhatap Mustafa hocadır.iyi oku, iyi anla, salaklık yapma.

Kuleli 1 Yıl Önce

Aynaya bak kim anlarsın, Mustafa hoca adamın hasıdır, cahil adam

Ay. 1 Yıl Önce

Valimize laf eden siyaset müsveddeleri ve yorum yapan cahil cühela takımı… siz Vali Beyin kesip attığı tırnak olamazsınız…

Çorumlu 1 Yıl Önce

Size vali bey bir iki beden büyük geliyor anlaşıldı, alışmışsınız halkın içine girmeyen fildişi kulelerde valilik yapan, kadeh tokuşturan size göre Aydın bize islam düşmanı kişileri özlüyorsunuz. Allah bir daha başımıza islam şuurundan habersiz yöneticileri getirmesin inşAllah.

Mustafa 1 Yıl Önce

Devlet arşivlerinden konuşan hocalar resmi tarihcilerdir (kule.kuleli.) resmi tarihcilerde gerçekleri konuşamazlar.gel bahıyım muharrem.ile ırkçı ümiti adam yerine bile koymuyorum...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.