habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çölyak standına yoğun ilgi

GÜNDEM

Çorum Çölyak Derneği’nin “Yöresel Ürünler Fuarı” bünyesinde fuar alanında glutensiz ürünleri sergilendiği stant büyük ilgi görüyor.


Çorum Çölyak Derneği’nin “Yöresel Ürünler Fuarı” bünyesinde fuar alanında glutensiz ürünleri sergilendiği stant büyük ilgi görüyor.

Çölyak hakkında farkındalık oluşturmak için kurulan standa ilk iki günde çok sayıda kişi uğrayarak Çölyak ve Glutensiz Ürünler hakkında bilgi aldı.

Standı Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Erol Olçok Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Selim Asaroğlu ve Dr. Kadir Çetinkaya, YETSAN Oto Kalorifer ve Radyatör Satış Müdürü İbrahim Etem Demirci ve Ailesi, Dahiliye Nefroloji servisi Sorumlusu Seniha hemşire ve ailesi, kurucu üyemiz Fatma Müjgan Demir ve Ailesi, ONKOSAV Derneği Başkanı Olcay Ünal ve kızları Ecem ile Eylül ve dernek üyeleri ziyaret etti.

Çorum Çölyak Derneği, “Hayırsever bir vatandaşımızın derneğimize bağışladığı ve pirinç ve mısır unu elde edebilmek için üyelerimizin hizmetine sunduğumuz ev değirmenini standımızda sergilenerek, Yönetim Kurulu üyemiz Sıddık Veldet tarafından kullanımı hakkında bilgi verildi. 30 Temmuza kadar sürecek olan fuar boyunca açık olacak standımıza tüm vatandaşlarımızı davet ederiz” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.