habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum Belediyesi'ne 1'incilik ödülü

GÜNDEM

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Ankara’da düzenlenen gençlik festivalinde Çorum Belediyesi ödül aldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Ankara’da düzenlenen gençlik festivalinde Çorum Belediyesi ödül aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'ne katılarak bir konuşma yaptı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca 16-21 Kasım'da Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik düzenlenen festival başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı festivalde, Çorum Belediyesi 128 belediye 283 proje arasında Çorumlu Obası Projesi ile ödül aldı.

Festivalde, müzik dinletileri ve konserler, genç sanatçıların sahne aldığı tiyatro, sinema ve e-spor etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ÇORUM'UN

Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde hizmete sunduğu Çorumlu Obası Gençlik Kampı, AK Parti Genel Merkezi’nin 128 Belediye ve 283 proje arasından derece alarak birinci oldu.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafında “Gençlik ve Yerel Yönetimler” konulu yarışmada Gençlik Hizmetlerine Yönelik Fiziki Belediyecilik Yatırımları alanında Çorumlu Obası Gençlik Kampı birincilik ödülüne layık görüldü. Ödülü Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Çankaya Millet Bahçesinde düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Belediyelerimiz hayata geçirdikleri birçok proje ile gençlerin yanlarında olduklarını gösterdiler. Belediye Başkanlarımız gençlerimizin hayallerine ulaşmaları için her türlü desteği veriyor. Festivalimize destek veren ve ödül alan belediyelerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Ödül töreninin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Algın, "Türkiye'de gençliğe en çok önem veren belediye Çorum Belediyesi. Aldığımız bu ödül de bunun en önemli kanıtı. Ödülümüzü Gençliğe değer veren belediyecilik anlayışının mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımız elinden almak da bizim için ayrı bir gurur ve onur meselesi" dedi.

Yorumlar (13)

Korler sagirlar birbirini agirlar 2 Yıl Önce

Biz diyoz Corum'da su yok. Adamlar oba pesinde. Susuz oba mi olur ? Keske kerhaneyi kapatti diye odul verseydi Askin'a

Bunu alkışlarız 2 Yıl Önce

Başkanı mesimedik ama adam sonradan açıldı... Sen çalış biz alkışlayalım Halil İbo

Çorumcu 2 Yıl Önce

2 çadır dikmeyle alınan ödül bir anlam ifade etmez. Altyapıya tamam deriz şehirleşme projelerine tamam deriz ama tügvacılarla yatılı pikniğe gitmek çorumlu obası diye çadır dikmek proje sayılmamalı

Vatandaş 2 Yıl Önce

Allah yolunu açık etsin başkanım.çorum seninle gurur duyuyor.

Kenann 2 Yıl Önce

MaşAllah gurur duyduk Göğsümüz kabardı.. seninle gurur duyduk başkan.. Çorumlu Obası

Ot , oba :) 2 Yıl Önce

Anlasilan ödül alacaklari Bilal belirlemis. Cunku ok , oba isleri Bilal'in uzmanlik alani.

Tosun Paşa 2 Yıl Önce

İbocuğum sen kimin paşasısın?

Oy yok 2 Yıl Önce

Akp ye oy vermeyeceğimin onlarca nedenlerinden birisidir kendileri

Yusuf 2 Yıl Önce

Oba meselesi, saçma yatırım. Sürdürbilirliği yok. Ok atmak için obamı yapılır yahu. Çorumlu ok atmak için yanıp tutuşuyır ellaam.

Turgay 2 Yıl Önce

Atıl duran o kadar proje varken sırf Bilale yaranmak için saçma sapan işler yapıyor

SEVİM KOŞ 2 Yıl Önce

Halil İbrahim Aşgın çadır yaptın diye ödül vermişler. Külcü'ye de böyle çok ödül verdiler sonra tenekeyi bağladılar kuyruğuna... Aşgın zannediyor ki RTE ve ailesine şirin gözükürsem bir dönem daha başkanlık yaparım. Fakat farkında değil ki bir dönem sonra hepsi siyasi mevta...Ve insan içine çıkmaz bir kadro olacak

Corumlu olmayan biri 2 Yıl Önce

Dışarıdan bakan bir gözle yorum yapmak gerekirse: Corumlularin kendi basit iç tartışmaları corumun gelişimine ciddi zarar veriyor. Başkan ödül almış hayırlı olsun.

Harun 2 Yıl Önce

MaşAllah, güzel hizmet, Allah yar ve yardımcınız olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.