habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum bu yiğit için duada

GÜNDEM

Şehidimiz Muhammed Çoban'ı kaldırmak için uğraşırken yaralanan Samsunlu yiğit için duadayız

Mardin Dargeçit’te teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen yiğidini dün toprağa veren Çorum, çatışmada yaralanan diğer askerimizin şifa bulması için dua ediyor.

Mardin'de güvenlik güçleriyle bir grup PKK’lı terörist ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Çorumlu Muhammed Çoban şehit olmuş, 1 asker de yaralanmıştı.

Edindiğimiz bilgiye göre, Dargeçit’te yaralanıp düşen arkadaşı Muhammed Çoban’ın kaldırmak için uğraş veren Özel Harekat Uzman Çavuş Hilmi Can Gelin de çatışmada ağır yaralandı. 25 yaşındaki Hilmi Can Gelin Diyarbakır’da yapılan ilk müdahalesinin ardından GATA’ya sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisi süren kahraman askerin durumunun kritik olduğu öğrenildi. Dün şehidini toprağa veren Çorum şimdi kardeş şehir Samsun’un yiğidinin şifa bulması için dua ediyor.

Yorumlar (8)

Hamdi 6 Yıl Önce

Allah yardımcısı olsun bu aslanımızın. Bizler için canını veda bu yiğitlerimizden Allah razı olsun. Kendisine milletimiz adına geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.

İSKİLİP 6 Yıl Önce

ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN

Şafi 6 Yıl Önce

ŞAFİ ismini tecelli ettirsin ALLAH İNŞİRAH suresini okuyalım

Mctz 6 Yıl Önce

Rabbim safi ismiyle şifa versin inşAllah

Nuray 6 Yıl Önce

Allah ım acil şifalar versin inşAllah ???? ailesine sevdiklerine bağışlasın ????

Kamil 6 Yıl Önce

Şehidim Muhammet Çoban, vatan, 80 milyon sana minnettardır. Yiğidim Hilmican, dayan aslanım...

Hitit 6 Yıl Önce

Bu yigide de Allah sifalar versin insAllah.

Mert 5 Yıl Önce

PKK sempatizanları iş yeri açma, çalışma bahamesiyle ilimiz Çorum'a sızıyor dikkatli olmak gerek bu kişileri çalıştırmamak, ev kiraya vermemek, işyeri açtıysa alışveriş yapmamak gerek. Alacada pkk operasyonunda Bingöl nüfusuna kayıtlı kişi çalıştığı işyerinde yakalandı geçen günlerde.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.