habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'da ilk kısıtlama 65 yaş üstüne

GÜNDEM

Çorum'da 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik yeni kısıtlamalar getiriliyor, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararları yarın açıklanıyor.

Çorum'da 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik yeni kısıtlamalar getiriliyor. Bugün toplanarak bir dizi tedbirler alan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararları yarın açıklanacak.

Anadolu Ajansı Muhabiri Kemal Ceylan'ın sosyal medya hesabından yaptığı son dakika duyurusuna göre, "Bugüne kadar vefat eden hasta sayımız maalesef 21. Vakanın ilk çıktığı Mart’tan 26 Temmuz'a kadar ilimizde 5 kişi vefat etti. Ancak 26 Temmuz'dan bugüne kadar, henüz bir ay geçmemesine rağmen 16 vefatımız daha oldu."

Yorumlar (11)

vatandaş19 4 Yıl Önce

sokak düğünleri yerine yine fatura 65 yaş a kesildi.şu an doğalgaza geçiş zorunluluğu için evlere bir sürü usta girip çıktı. hiçbirine maske taktıramadık.

SUÇLU OLAN 65 yaşmı ki. SIKI... 4 Yıl Önce

Koruma falan demeyin. 65 yaş üstüne yazık ediyorsunuz. Gençler kafelerde dip dibe oturuyor, onlara bişey yok. Düğünler full devam. Çarşı pazar dükkanlar full devam. MASKEYİ DOĞRU DÜRÜST TAKAN YOK. Sıkı denetim ve ceza şart. HEPSİ BU KADAR BASİT.

tarık 4 Yıl Önce

koronadan vefat edenlerin yaş durumu, kronik rahatsızlık istatistikleri yayınlanmalı.

Corumlu 4 Yıl Önce

Ceza ceza ceza başka çaresi yok kimse maske takmıyor cafeler dolu denetim yok denetim olurken maskeyi takar denetimden sonra tekrardan çıkarır ama ceza olursa korkar maskeyi cikaramaz

Halk 4 Yıl Önce

Gencler caddelerde parklarda hep maskesiz geziyor denetim az

Mantık 4 Yıl Önce

Dışarıdan gelen biri, aynı evdeki 65 yaş üstü kişiye virüs bulaştırmayacak zaten bu mantıkla daha çok sürer bu mücadele

CEZAAAAAAA. TEK ÇÖZÜM. Millet... 4 Yıl Önce

Maskeyi ağzına takan dahil BASACAKSIN CEZAYI. Sadece 1 gün bunu uygula. Ertesi gün tüm ÇORUM MASKE FUL TAKILI. Al saba ÇÖZÜM. Bizim millet CEZADAN VAŞJASINI ANLAMAZ.

Mustafa 4 Yıl Önce

Ceza gelmeli yoksa kimsenin umrunda degil hastalik yazacaksin cezayi bak sonra maskeyi bidaha cikariyomu

Buket corumlu 4 Yıl Önce

Bence ceza gelmeli ... 65 yaş üstü istediği kadar dışarı çıkmasın zaten sorun 65 yaş üstü değil gençlerde sorun cafe cafe, park park geziyorlar.... Bir kaç ceza yazın bakalim nasıl olacak .

Vatandaş 4 Yıl Önce

Dün evimin balkonundan caddeye bakarken 4-5 kişi maskesiz topluluk halinde geziyordu ve oradan geçmekte olan polis arabası maskeleri takalım anonsu yapıp yoluna hiç durmadan devam etti. geçti, sonuç mu ? Adamlar maskeleri takmadan yollarına devam etti, polis durdurup maskesi olmadığı için ceza yazmadı. Evet vatandaş belki takmıyor ama denetim ve yaptırım konusunda yetkili birimler etkisiz kalıyor. Ben maske takmıyor diye vatandaşı şikayet ederken onlara yaptırım uygulamayan polis nereye şikayet ederim ????

davut 4 Yıl Önce

kimse maske takmıyor, sanki çaysızlıktan ölmüşler gibi çay ocaklarında kucak kucağa oturup çay içiliyor, bunlara müdahale edilmesi gerekirken gözler yaşlılara cevriliyor. mazeret de hazır, biz onların sağlığını düşünüyoruz. bunun açılımı şu, biz insanlarla papaz olmak istemiyoruz, gücümüz yaşlılara yettiği için onlara yükleniyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.