habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum için ek tedbir kararı

GÜNDEM

İçişleri Bakanlığı'nca Çorum’da nüfus müdürlüğünde koronavirüs tedbirleri kapsamında ek tedbirler alınması kararlaştırıldı.

Çorum’da nüfus müdürlüğünde koronavirüs tedbirleri kapsamında ek tedbirler alınması kararlaştırıldı.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü’nce, koronavirüsle mücadeleye yönelik alınan kararlar kapsamında 14 ilin nüfus müdürlüklerinde ek tedbirler alındı.

ZORUNLU HALLER DIŞINDA RANDEVULU SİSTEM

Buna göre; Zorunlu ve acil durumlar dışında; Adana, Ağrı, Ankara, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mardin, Şanlıurfa, Van ve Yozgat ile bu illere bağlı ilçe nüfus müdürlüklerinde zorunlu ve acil haller dışında T.C kimlik kartı, pasaport, sürücü belgesi ve adrese ilişkin gibi işlemler geçici süreyle sadece randevulu olarak gerçekleştirilecek.

Yorumlar (7)

Ahmet 4 Yıl Önce

Çorum'da 80 vaka varken düğün salonu, berber, AVM, kafe vb yerler kapalıydı. Şimdi sayının ne yüksekliğe geldiğini biliyorsunuz ama tek tedbir düğün süresi 1 saat oldu. 1 saatte virüs bulaşmıyor sanırım? Yoksa böyle kalabalık yerleri kapatınca devletin sağlaması gereken maddi desteği sağlayacak ekonomi mi yok? E hani ekonomi uçup kaçıyordu sayın maliye bakanı?

Ahmet'e Cevap 4 Yıl Önce

Ne kadar da kolay değil mi buradan yazması. Biraz Dünya verilerimi incele. Japonya bile tepe taklak olmuşken Amerikayı saymıyorum zaten sen hala sosyal medyadan gördüğün FAKE resimlere ve verilere inanmaya devam et

Ahmet'e cevap verene yanıt 4 Yıl Önce

Durumun vahim haline bakılırsa salgın süreci yönetilemiyor.Caponyada,kasa yen,yen parra dolu ve vatandaşına destek ödemesi yapıyor.Bir de buradan bak.

Vatandas 4 Yıl Önce

Pazar yerleride eskisi gibi haftada 3 gün veya 2 gün olsun yığılma oluyor haftada bir gün

Ahmet 4 Yıl Önce

470 milyar dolar dış borç mu fake? Gir bak merkez bankasının sitesine okumayı biliyorsan. Yoksa hazinenin 1 yıldır sürekli borçlanma ihaleleri de mi fake? Bunlar resmi veriler. Dışarıya gelince ise o bahsettiğin ülkelerde halka kredi değil hibe olarak destek verildi, bunlar da yabancı dil biliyorsan ilgili ülkelerin resmi kaynaklarında var.

Adem Demirkan 4 Yıl Önce

Pazarlara bakan yok.

Ay. 4 Yıl Önce

Pazarlar haftada 3 gün kurulursa yığılma önlenir. Ayrıca pazarcıların maske takması sürekli denetlenmeli. Pazarcılardan maske takan çok az

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.