habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’da Sıra Gecesi coşkusu

GÜNDEM

Çorum Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sıra gecesi Devlet Tiyatro Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Urfalı Sanatçı Kazım Çiriş ve ekibi Çorum halkına türkü ziyafeti sundu.


Çorum Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sıra gecesi Devlet Tiyatro Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Urfalı Sanatçı Kazım Çiriş ve ekibi Çorum halkına türkü ziyafeti sundu.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tertip edilen Geleneksel Sıra Gecesine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, belediye başkan yardımcıları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

09-10 Şubat tarihlerinde iki gece Çorum halkı ile buluşan sıra gecesinde vatandaşlar salonda yer bulabilmek için birbirleriyle yarıştı. Sıra gecesine gelen herkese belediye tarafından çiğ köfte ikramında bulunuldu.

Konser sonunda tiyatro salonunu dolduran kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum halkına güzel bir gece yaşatan Kazım Çiriş ve ekibine teşekkür etti.








Yorumlar (1)

Çorumlu 8 Yıl Önce

Bir corumlu olarak zerre kadar hakkım varsa zehir zikkim olsun vatan evlatları toprağa düşerken vur patlasin çal oynasın ha utanmazlar yuzssuzler ikiyuzluler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.