habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’un turizm dosyası Oktay’da

GÜNDEM

Belediye Başkanı Zeki Gül, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a Çorum'un turizm dosyasını sundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a Çorum turizminin gelişmesi için yapılması gereken çalışmaları içeren brifing dosyası verdi.

Belediye Başkanı Zeki Gül yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Yozgat programına katıldık. Cumhurbaşkanı Yardımcımızın Çorum ziyaretinde talep ettiği, şehrimizde turizmin gelişmesi için yapılması gereken çalışmaları içeren brifing dosyasını kendilerine takdim ettik. Şehrimize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar (5)

Ahmet 5 Yıl Önce

Hititlerin başkentine sahipken mezarlıktaki çocuğu turist çekmek için kullanmayı düşünen il turizm kültür müdürü görevine devam ediyor mu acaba? Donanımlı insanlar bulunduğu mevkide fark yaratır, Sonumuz hayrola.

Çorum 5 Yıl Önce

Cumhurbaşkanımız yozgata müjde verdi askeri eğitim birliği ilk yozgata gelecekmiş, düşün çorum düşün çoruma hiçbirşey yok

Çorumlu 5 Yıl Önce

Artık dosyadaki faydalı projeleri alıp Yozgat'a uygularlar

Haluk 5 Yıl Önce

Oktay Çorum’u düşünmez Yozgat’ı düşünür, askeri birlik havaalanı Çorum’a oylar Yozgat’a düşerken Çorum’da artar, vermeyin abi bir dönem düşsün oyu yüzde yirmiye

Turizm Nedir? 5 Yıl Önce

Efsaneler ve hikayeler Anadolu coğrafyasının değerlerindendir.Insanlar bu hikayelerde bazen kendini bulur ve aynı zamanda empati kurar ve bazen de efsanenin yaşandığı yerleri görmek isterler.Mezarlıkta yatanların yaşayanlardan çok efsaneleşmiş hikayeleri vardır.Kaldıki mezarlıklar korkulacak yerler değildir.Gizemli kızımızın gizemli hali korunabilseydi ve tarihimizde olduğu gibi hep birlikte güzel bir hikaye yazabilseydik iyi olmaz mıydı? Fark yaratmak hep birlikte olursa anlamlı olur.Öyle değil mi?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.