habercim19.com özgür haber özgür yorum

Darısı Çorum’a!

GÜNDEM

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya-Samsun Karayolu istikametinde yön tabelalarına Amasya isminin eklendiğini duyurdu.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya-Samsun Karayolu istikametine yön tabelalarına Amasya isminin eklendiğini duyurdu.
Çorum’un da özellikle Ankara istikametinde yön tabelalarında isminin yer almaması uzun yıllar gündem olmuş, tüm girişimlere rağmen levhalara Çorum eklenememişti.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Samsun-Amasya istikametinde bulunan yön tabelalarında uzun yıllardır bulunmayan “Amasya” ibaresini şahsi girişimlerimiz ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün çalışmaları ile ekledik. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”ifadelerine yer verdi.

Amasya Belediye Başkanı Sarı'nın paylaşımına bir takipçi tarafından 'Danısı Çorum'a' yorumunun yapılması dikkat çekti.

Yorumlar (18)

1919 2 Yıl Önce

Çorum'a yağmurlu hava da su yok. Boşu boşuna beklemeyin. Çorum'a hiç bir şekilde yatırım yapılmaz. HÜKÜMETİN kesin kararıdır, Çorum'a hiç bir şey yok. Daha çoooook beklersiniz. 20 senedir söylüyorum, ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Bay bilen.! 2 Yıl Önce

Bizimkiler körler sağırlar birbirini ağırlar oynamaya devam ettikten sonra uyumaya devam!

19 Mayıs 1919 2 Yıl Önce

1919 adam olanı konuşuyor bravo.

Çorumsuz 2 Yıl Önce

Ulan adamlar bizi yerde görmüyorlar, havadan liman istiyoruz. Demirden yol istiyoruz... Başkan da maşAllah kimseyle el sıkışmadan çözmüş olayı..

Çorum 19 2 Yıl Önce

Yazilinca bir Amasya daha mi oldunuz

okan karca 2 Yıl Önce

Bizim belediye başkanı buna 5 basar ne olmuş yani tabelaya isim yazdırınca boş işler son günleri bidaha rüyasında görür amasya belediye başkanlığını.

Hasan Kara 2 Yıl Önce

Boş işlerin başkanı

ÇORUMLU BOZKURT 2 Yıl Önce

4 TANECİK M VEKİLİMİZ VAR, LAKİN BİR İCRAATLARI YOK, SEÇİM VAKTİ GELDİĞİ ZAMANDA DEĞİŞEN BİŞEY OLMAYACAK, ZİRA SİYASİ LİDERLER M.VEKİLLİĞİNE YAŞI KOYSALAR SEÇİLİYOR Kİ FARKEDEN BİRŞEY OLMAZ, TAŞ YERİNDE AĞIRDIR BİR İŞ YAPAMAZ, 4 TANECİK M.VEKİLLERİ'DE PARTİLERİNDE AGIRDIR HİÇBİR ŞEY YAPMIYORLAR ZATEN, FARKEDEN DEĞİŞEN BİR KONU YOK..HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ÇORUM YİNE GARİP, ÇORUM YİNE KİMSESİZ, ÇORUM YİNE YETİM VE ÖKSÜZ.. AMASYA BLDYE BAŞKANIMIZI VE M.VEKİLLERİNİ TEBRİK EDİYOR VE BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENNİ EDİYORUZ...KIZIM SABA SÖYLÜYORUM GELİNİM SEN ANLA MISALI..

Gobeller 2 Yıl Önce

Gobeller bu kadar ucuz reklam peşinde koşmayın. Karayollarında tabela ve işaretleme yönetmenliğine göre yapılır bu işlemler. Tabelaya Amasya yazıldı diye Dünyanın merkezi çorum göz ardı edilmiş değil. Yok Çorum’a yatırım yapılmazmış yıllardır dermiş bla bla. Tabelaya çorum yazılınca yatırım mı oluyor.

Ali can 2 Yıl Önce

Biz aşkla yapıyoruz

Hacı Mustafa AKDAĞ 2 Yıl Önce

Olur,daha 2023,ve az kaldı:??

Hacı Mustafa AKDAĞ 2 Yıl Önce

Olur olur acele etmeyin 2023 azaldı

Cobali 2 Yıl Önce

Bu işi çözün oy sizin. Hadi bakalim

Çorumlu 2 Yıl Önce

Ben her zaman derim çorumu ya Yozgat'a ya amasyaya bağlayalım hiç olmasa hizmet ederler????????????????

Sıddık Ceylan 2 Yıl Önce

Çorumda isyan çıkması gerek artık havalımanı ve daha fazlası için bu çok gereksiz birşey bu çok kolay yapılacak birşey isim yazdırmak

ÇORUMLU 2 Yıl Önce

Halil ibrahim bey efendi mütavazi iş yapn adamdır.kıyaslamak bile yanlış.çorum başkanı insan ayırmaz versiği sözü tutar bunun gibi akşam söz verip sağah unutmaz.

Vatandaş 2 Yıl Önce

Okan Karaca senin belediye başkanını ne kadar tanıyorsun. Aşgın ın mahkemesi vardı bizim gazeteler haber yapmıyorlar işlerine gelmediği için. Niye mahkemesi vardı sayın aşgının ne için dava açıldı mahkemede ifadesinde ne dedi yapsın bizim gazeteciler görüyüm dürüstçe haberini. Ozaman bizim başkan 10çeker diyecekmisin merak ediyorum

mert 2 Yıl Önce

çorum milletvekili 3 değil miydi 4 olduğunu bilmiyordum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.