habercim19.com özgür haber özgür yorum

Demiryolu 'hızlandırılsın' talebi

GÜNDEM

AK Parti Milletvekili Kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmede hızlı trenin hızlandırılması talebinde bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir grup milletvekilinin katılımıyla genel merkezde düzenlenen istişare toplantısında Çorum’un demiryolu ve yüksek hızlı tren yatırımının hızlandırılması talebini ilettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yaklaşık 3.5 saat süren toplantıda söz alan Milletvekili Kavuncu, ülke gündemi ve özellikle Çorumlu hemşehrilerinin öncelikli bazı hizmet ve yatırım taleplerini ilk elden ifade ettiğini açıklamış, ancak detay bilgi paylaşmamıştı.

Edindiğimiz bilgiye göre Kavuncu, Kırıkkale-Çorum-Samsun Demiryolu ve Hızlı Tren Hattı'nın hızlandırılması hususunda Çorumlular’ın ortak görüş ve arzusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı.

BÖLGE İLLERLE BİRLİKTE ERDOĞAN'A GİTME TEKLİFİ

Öte yandan Kavuncu’nun, Çorum Milletvekilleri ile istişare ederek hızlı tren hattı üzerinde bulunan Kırıkkale ve Samsun illerinin milletvekilleri ve yerel yöneticileri ile birlikte Kırıkkale-Çorum-Samsun demiryolu ve hızlı tren yatırımının hızlandırılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tekrar görüşme yapılmasını teklif ettiği öğrenildi.

Yorumlar (14)

İSKİLİPDEN 2 Yıl Önce

İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULU NE OLUCAK? ÇORUMUN İHTİYAÇLARI YÜKSEK SESLE DİLE GETİRİLMELİDİR. BİZİM İHTİYALARI KİM SÖYLEYECEK TABİKİ BİZLER SÖYLEYECEĞİZ. TOSYA YOLUNUDA UNUTMAYALIM ÇORUM DÜMDÜZ ÇOĞRAFİ KONUM İTİBARİ İLE NEYAPAN GİDER AH Kİ AH

Çorum'lu 2 Yıl Önce

Boşu boşuna beklemeyin. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum her seçimde çanta keklik. Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA....

Vatandaş 2 Yıl Önce

Daha demiryolu bile doğru düzgün dile getirilemezken bizde havaalanı gelecek diye bekliyoruz. Vay Çorumun haline! Yazık.

Abdullah 2 Yıl Önce

batmış bir yapı var .Adaletsizlik her yerde. Bayburt ta havaalanı bitti. demiryolu ve uzay üssü yapılsın bize sıra gelir. 2040 dan önce inşaAllah.

Can 2 Yıl Önce

Soldaki Tayyip Erdoğan yalnız diğerini tanıyamadım

Allah'ım sen bize sabır... 2 Yıl Önce

Ben Ankara'yla konuştum bu konuları.. İskilip Meslek Yüksekokulu üniversiteye dönüştürülecek.. Tosya yolu otoyol olarak düşünülüyor.. aynı zamanda dünyanın en büyük havaalanı İskilip'e yapılacak... bir müjde daha vereyim İskilip büyükşehir oluyor....

kenan 2 Yıl Önce

acaba 2 dönem içinmi hazırlıkmı yapıyor ama icraat yapacak kişi lazım şimdiye kadar ne yapabildi

Çorum 19 2 Yıl Önce

Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Kenann 2 Yıl Önce

Başlanmayan, olmayan bir şey nasıl hızlanacak..

okur 2 Yıl Önce

daha bu konu söylenmeye bile cesaret edilememiş. way çorum way

Öz Çorumlu 2 Yıl Önce

Daha Çorum'a hızlı tren geleceğini sanan saflar mı var ya . Çorumlu uçağı havada treni bilbordlarda görür ancak

Emekli 2 Yıl Önce

Rahmetli olan bi akrabam vardı ben ilk 1945 yıllardaki seçimi hatırlıyorum o zamandan bu zamana her seçimde Çorum a tren gelir ben görmedim sen de göremezsin belki çocukların demişti torunlarım belki görür onların zamanında trene ihtiyaç kalmayabilir bunların hepsi gündem değiştirip vatandaşın çektiği zorlukları unutturmak bilmedikleri insanlar akşam eve gittiğinde ne yiyecekleri doğalgazı elektriği kesilmediyse hangisinden tasarruf edebileceği çocuğunun istediğini alamadan gelen bi babanın mahcubiyeti hele bide işsizse bunlara çözüm bulacağınıza gündem değiştirmek için olamayan tren konuşuluyor

ÇORUM 2 Yıl Önce

Demir yolunu bırakında siz gelin MEMLEKETE bir bakın hemşehrileriniz ne yapıyor. Ortalığı kolaçan edin köylere kente proje üretin. Ne hal bu böyle

Söz bir... 2 Yıl Önce

Çorum OSB den hatırı sayılır ihracat yapılırken, çoğunlukta olan AK vekilleri, AK belediye başkanı ve daha önemlisi Çorum'un Altın vekili Ahlatcı var iken halen YHT yapılmıyor ise Çorum halkı'da artık AKP de olmayacaktır,bu işin kuralı böyledir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.