habercim19.com özgür haber özgür yorum

Destek için gece Jandarma'ya yürüdüler

GÜNDEM

Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına düzenlenen saldırı sonrasında vatandaşlar destek için Jandarma'ya yürüdü.

Suriye’nin İdlib kentinde rejim kuvvetleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına düzenlenen saldırı sonrasında vatandaşlar destek için İl Jandarma Komutanlığına yürüdü.

Ellerinde Türk bayraklarıyla İl Jandarma Komutanlığına yürüyen bir grup vatandaş “Şehitler ölmez, vatan bölünmez, Yansın Suriye, yıkılsın İdlib” sloganları attı. Jandarma önünde toplanan vatandaşlar, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu ile görüştü. 29 şehidin verildiği hain saldırıyı kınayan vatandaşlar, her Mehmetçiğin yanında olduklarını açıkladı. İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu da, “Acımız büyük. Bu millet var olduğu bu müddetçe bu millet bunları da aşar” dedi.

İHA

Yorumlar (5)

En guzel destek 4 Yıl Önce

Cidden destek vermek istiyorsanız yönetimi değiştirecek oylar verin

Raşit 4 Yıl Önce

Malesef yaptığımız sadece bu; Kahrolsun suriye yıkılsın idlip EEee sonra batı'dan destek istiyoruz, ABD'den petroit bekliyoruz.. .Daha dün yüzlerce tır dolusu silahi PYD'ye veren bunlar değilmiydi? Sonuç olarak Kendi gücünün farkında olacaksın..

Ahmet 4 Yıl Önce

Eğer topyekûn mücadele varsa, eğer ki tüm milletin mücadelesiyse kaldırın bedelliyi de herkes gitsin askere. Bıktım kefen giyip yola çıktık diye sağa sola fotoğraf atıp bedelli yapan ılıklardan.

Çorumlu 4 Yıl Önce

Show yapmayın sınır açık buyrun gidin savaşın

Emekli saglikci 4 Yıl Önce

Ikilem ummet mi Turk milleti mi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.