habercim19.com özgür haber özgür yorum

Duayen siyasetçiye ziyaret

GÜNDEM

Vali, Başkan ve Rektör Milli Görüş’ün duayen isimlerinden Çorum eski Milletvekili Yasin Hatipoğlu’nu evinde ziyaret etti.

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara programları kapsamında Milli Görüş’ün duayen isimlerinden Çorum eski Milletvekili Yasin Hatipoğlu’nu evinde ziyaret etti.

Siyasette tecrübesi, akıcı hitabeti, renkli kişiliği ve söz ustalığı ile tanınan Hatipoğlu, Çorum’dan ziyaretine gelen konuklarına ‘Susma Ey Dil’ isimli kitabı hediye etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hatipoğlu ziyaretine, “Türkiye'nin yakın tarihine damga vuran, milletimizin hak ettiği hizmet anlayışının bugünlere gelmesine vesile olan “Milli Görüş” ruhunun önemli hizmet adamlarından biri Yasin Hatipoğlu ağabeyimizi ziyaret ederek hasbihal ettik.”sözleriyle duyurdu.

Yorumlar (15)

Bay bilen.! 3 Yıl Önce

Çorum Milletvekilliği yapmış, Cumhurbaşkanligi forsu ile hava atmaya gelmiş Çorum'a bir çivi bile çakmamiş birisidir kendileri!

Türk 3 Yıl Önce

Eskiden vali rektör devlet adamıydı söylediği dinlenir güven verir tarafsız devleti temsil ederlerdi simdikilere bak siyasilere taş çıkartırlar bir günde toplumun tamamını ilgilendiren konuda mesajla güvenlikten bilimden konuşun Hatipoğlu'nun veya simdikiler Çorum'a ne yapmışlar hala bı kirkdilim Çorum arası yolu bile bitiremediler

Çorumlu 3 Yıl Önce

Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çorum birileri tarafından hatırlanır. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Rıfkı 3 Yıl Önce

Çok güzel konuşur ancak sonuç yoktur.

HAS ÇORUMLU 3 Yıl Önce

Duayenliği kazanacak Çorum'a ne yapmış. Çakılı bir çivisini gösterin. Zübük siyasete devam.

hasan almaz 3 Yıl Önce

Çoruma ve çorumluya iğne ucu kadar katkısı olmamıştır.O yüzden siyasi olarak saygı duyulacak bir tarafı yoktur...Ama çorumluya bu ve bunun gibiler layık ki hala türevleri başımızdalar :)

Kenann 3 Yıl Önce

Kaç dönem vekil oldu, Çorum için ne yaptı.. gençliğimiz de peşinden koşup dava adına slogan atardık. Hepsi boş işlermis

cafer dayı 3 Yıl Önce

sordunuz mu Çorum'a ne faydası olmuş Yozgatlı abinizin

İskilipden 3 Yıl Önce

Halen İskilip Çorum yolu inşaatı sürüyor. Halen İskilip Tosya yolu müjdesi bekleniyor. Halen MYO inşaatı ne olucak bekleniyor? Yapılan hizmet kalıcı olur Yukarıdaki hizmetler?

Hitit19 3 Yıl Önce

Üç dönem Çorum milletvekilliği yapmış, meclis başkanvekilliği görevi yapmış ama Alaca Belediye Başkanlığı haricinde Çorum'a hizmeti dokunmamış Yozgatlı siyasetçidir.

Tam Siyasetçi Oldun 3 Yıl Önce

Belediye Başkanı burnunun ucundaki hastaları cenazesi olanları görmüyor yada görmezden geliyor ama maşAllah siyasi ve maddi kudretli biri olursa fizana bile gidiyor. O da çözmüş siyaseti

Inactive 3 Yıl Önce

Yapmayın yahu, Gençliğinde ne faydası oldu ki şimdi kalkıp ayağına gidiliyor. Sabık mebus beyin kapı kapı gezip Çorum ile helâlleşmesi lazımdır. Ah milli görüş vah milli görüş

Ahmet 3 Yıl Önce

Erken seçim var sanırım devletin parasıyla siyasi abi ziyaretlerine gidildiğine göre.

Mahmut 3 Yıl Önce

Başkan Bey İcraatlar konusunda Yasin Beyi mi örnek alıyor acaba

cafer dayı 3 Yıl Önce

Bırakın bu boş işleri İbrahim şansını zorlama artık aday filan gösterilmezsin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.