habercim19.com özgür haber özgür yorum

Fatma Başköy Çorum’u tanıttı

GÜNDEM

‘Kıbrıs Sorunu’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere...


‘Kıbrıs Sorunu’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın eşi Oya Talat, Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy tarafından kahvaltıda ağırlandı. Oya Talat, Çorumlular’a KKTC halkının selam ve sevgilerini iletti.

Talat Ailesi’ni Çorum’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Fatma Başköy, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başköy, misafirine Çorum ile ilgili genel bilgiler verdikten sonra tanıtıcı hediyeler takdim etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca ülke genelinde yürütülen, Çorum’da da Fatma Başköy’ün koordinesinde devam eden ‘’Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi’’ bakanlığa bağlı kuruluşlar ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Çorum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü ziyaret edildi.

TOKİ Sevgi Evleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi ile Çocuk Evine yapılan ziyaretin ardından Belediye Başkanlığı’nca yeni hizmete açılan Engelli Eğitim Merkezi ve Kadın Kültür ve Sanat Merkezi de ziyaret edildi. Akabinde ziyaret edilen Çorum Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nce düzenlenen Hitit Defilesi büyük ilgi ile izlendi.


Çorumlular’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Ali Talat ve eşi Oya Talat, bu vesile ile Çorumlular’ı da Kıbrıs’a davet etti.










Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.