habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gazetecinin Kenan Yaşar yorumu

GÜNDEM

Hürriyet Yazarı Sedat Ergin, AYM Başkanlığı için yapılan seçimde hemşehrilerimiz Hasan Tahsin Gökcan ve Kenan Yaşar'ın pozisyonunu kendi penceresinden yorumladı.

Hürriyet Yazarı Sedat Ergin, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı için yapılan seçimde Prof. Zühtü Arslan’ın bu göreve üçüncü kez gelmesinin büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili hemşehrimiz Hasan Tahsin Gökcan ile Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Kenan Yaşar'ın aldıkları pozisyonu kendi penceresinden yorumladı.

Gazeteci Sedat Ergin köşesinde Kenan Yaşar'a ‘AYM’nin Sürpriz Üyesi Kenan Yaşar’ sözleriyle ayrı parantez açtı ve detaylı değerlendirmelerde bulundu.

Ergin'in Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi öncesinde kaleme aldığı yorumunu sıcak gündem nedeniyle bugün yayınlıyoruz.

Ergin'in 'Prof. Arslan'ın AYM'ye yeniden Başkan seçilmesinin arkasındaki faktörler' başlıklı yazısının tamamı bu linkte: https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/sedat-ergin/prof-arslanin-aymye-yeniden-baskan-secilmesinin-arkasindaki-faktorler-42214140

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.