habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gözler kritik toplantıda

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda, Kovid-19 tedbirlerinin sonuçları, yeni tedbirlerin gündeme gelip gelmeyeceği, yerli aşı çalışmaları ve aşı takviminin ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.
Yılın ilk kabine toplantısında, Kovid-19'la mücadelede alınan tedbirlerin sonuçları, yerli aşı çalışmaları ve aşı takvimi başta olmak üzere ülke gündemindeki çeşitli konuların ele alınacağı tahmin ediliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması planlanan toplantıda, vaka sayılarındaki seyir ile yeni tedbirlerin alınıp alınmayacağı, mevcut tedbirlerin ne zamana kadar uygulanmaya devam edileceği gibi konuların da gündeme gelmesi bekleniyor.
İthal aşıya ilişkin inceleme süreci, aşılama yöntemi ile uygulamanın nasıl yürütüleceği ve aşı takibi gibi konuların toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer alacağı öngörülüyor. Toplantıda, yerli aşı çalışmalarının da masaya yatırılarak, gelinen aşamanın değerlendirileceği tahmin ediliyor.

Görüşülecek konular arasında ayrıca güvenlik ve dış politikaya ilişkin son gelişmelerin bulunması bekleniyor.

Kaynak: Haber7

Yorumlar (7)

:) 3 Yıl Önce

Gundem belli. Akp genel baskani olan Reisi cumhur cikacak ekrana. Su ulkeye bu kadar yardim yaptik, tarima su kadar destek, yerli asiyi yapiyoz diyecek sonra Chp'ye catacak ve KAPANIS :))

cafer 3 Yıl Önce

Ne bekliyorsun Nasreddin hoca fıkrası mı anlatsın??

:) 3 Yıl Önce

Ben demiştim. Kabinenin en önemli gündemi CeHaPe. Ülkenin içinde bulunduğu durum kimsenin umurunda değil. Varsa yoksa CeHaPe :))

:) 3 Yıl Önce

Caferciğim Nasrettin hoca fıkrası güzel olur bence. Millet güler. Hatta o kadar çok gülenlere sen bez götürebilirsin :)

cafer 3 Yıl Önce

Biz buna halk arasında hazımsızlık diyoruz...:))

Dürüst 3 Yıl Önce

80 yıldır yapılmayan şeyler REİS zamanında yapıldı,80 yılda 6 bin km bölünmüş yol 16 yılda 17 km bölünmüş yol.Dev yatirimlarin açılışına yetisemiyoruz,

Dürüst e cevap olsun 3 Yıl Önce

Peki hiç geçmediğimiz köprülere,yollara ve hastanelere müşteri garantili sözleşmelere imza atıp sonra yıllarca ceza ödedigimizi hatta torunlarımızın bile ödemeye devam edeceğini söylemiyorsun sayın dürüst.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.