habercim19.com özgür haber özgür yorum

GÜL-DER’den kompozisyon yarışması

GÜNDEM

Gül Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, “Avrupa Ülkelerinde Okuma Alışkanlığının Kazandırılması Sürecinin İncelenmesi” adlı yetişkin eğitimi projesinin yaygınlaştırılması kapsamında Ortaokul 8. Sınıflar arası “Niçin kitap okumalıyız” konulu kompozisyon yarışması düzenledi.

Gül Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, “Avrupa Ülkelerinde Okuma Alışkanlığının Kazandırılması Sürecinin İncelenmesi” adlı yetişkin eğitimi projesinin yaygınlaştırılması kapsamında Ortaokul 8. Sınıflar arası  “Niçin kitap okumalıyız” konulu kompozisyon yarışması düzenledi.
Gül-Der, kompozisyon yarışmasının, g
ençlerin dikkatini okumaya, okumanın önemine, okuma ile bireysel ve toplumsal istikbal arasında ilgi kurnaya, yazmaya, kendini ifade edebilme gibi becerilerinin gelişmesi için düzenlendiğini ifade etti.
Kompozisyon yarışmasına katılmak isteyen 8. Sınıf öğrencilerinin, yarışma ile ilgili şartnameyi okul müdürlüklerinden veya Gül Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nden (Ulukavak Mahallesi Damat Şükrü 3. Sokak No: 24/A Çorum) temin edebilecekleri bildirildi.

 

 

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.