habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gülabibey’den dualarla yola çıktılar

GÜNDEM

Gülabibey Mahallesi'nden Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için toplanna yardım tırları dualarla uğurlandı.

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli’nin Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için başlattığı kampanyada toplanan yardımlar bugün dualarla yola çıktı.

Yardım tırlarını uğurlamaya AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Müftü Muharrem Biçer ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun katkı sağladığı kampanyada toplanan malzemelertırlara yüklendi.

Muhtar Hasan Belli, yaptığı açıklamada, "Bizler Elazığ ve Malatya’daki hemşerilerimizin bu gününde yanında olmayı boynumuzun borcu olarak biliriz. Mahalle halkımıza böyle bir kampanya başlattığımızı duyurur duyurmaz yardımlar yağmaya başladı. Gönlü ve yüreği kocaman mert ve cömert hemşerilerime çok teşekkür ediyorum Bugün onlara yarın bize düşüncesiyle hareket etmemiz lazım." Yardımlarınızı, depremzede kardeşlerimize, hiçbir ücret almayarak, tırları ile taşıyacak olan nakliyeci Alper Kılcı ve Haşim Yağlı kardeşlerime çok teşekkür ederim" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.