habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hatalı parklara anında müdahale

GÜNDEM

Çorum’un Sungurlu ilçesinde çift sıra araç parkı, yaya geçitlerine ve engelliler için ayrılmış alanlara park edilen araçlar çekiliyor.

Çorum’un Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çift sıra araç parkı, yaya geçitlerine ve engelliler için ayrılmış alanlara park edilen araçlar çekici yardımıyla çekilmeye başlandı.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;“Trafik düzeninin ve güvenliğinin sağlanmasında kanun amacına uygun hareket edilmesi, yaşanan olumsuzluklarının giderilmesi ve mağduriyetlerin önlenmesi amacıyla; Belediye otobüsü, taksi, dolmuş, tramvay gibi taşıtların duraklarına, yaya kaldırımı ve geçitlerine, okul geçitlerine, kavşak içlerine, tünel girişlerine, köprü girişi ve üzerine, yangın musluklarının bulunduğu yerlere, engelli araçları için ayrılmış park yerlerine ve 2. sıra park etmiş araçlar bugünden itibaren çekici ile otoparka çekilmeye başlandı."

Yorumlar (7)

Çorumlu 3 Yıl Önce

Darısı Çorum Merkez'e

King Kong 3 Yıl Önce

Aynı performansı çorumda da bekliyoruz.

Umut Umutlu 3 Yıl Önce

Çorum trafiğinin yaya ve araç anlamında en önemli çözümlerinden biri olur bu hamle, kesin, kati ve seri... Bir an önce merkezde de faaliyete geçmesi dileğiyle...

Şehirli 3 Yıl Önce

Mutlaka merkezde de başlanmalı. Ayrım olmadan, eşit ve hızlı bir müdahale ile.

Heyecanlı 3 Yıl Önce

Tuvalete bile arabasıyla gitmeyi düstur edinmiş şehir halkımızın bu kesiminden ikrah edenler için en büyük ilaç. İnşaAllah uygulanmaya başlanır bir an önce MERKEZDE DE!

Acaba 3 Yıl Önce

Merkezde de başlanacak mı? LÜTFEN BAŞLANSIN ÇÜNKÜ!!!

Acı 3 Yıl Önce

Şu faaliyette merkez ilçenin öncü olamayacak olması acı... Üstelik merkez ilçenin bunu yapacağı bile yokken... yazık...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.