habercim19.com özgür haber özgür yorum

İki saat içinde toplandı

GÜNDEM

Sungurlu Belediyesi'nin depremzelere yönelik başlattığı yardım kampanyasına 2 saat içinde yoğun yardım yapıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, Elazığ ve Malatya’ya yaşanan deprem sonrası başlatılan yardım kampanyasını bizzat takip ediyor.

Sungurlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada depremzedelere yardım kampanyasına desteğin çığ gibi büyüdüğü belirtilerek, ilçe halkımızın gösterdiği hassasiyet ile iki Saat içerisinde azımsanmayacak kadar yardım malzemesi personele ulaştırıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Şahiner de, “Elazığlı ve bölgede depremden zarar gören tüm kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz. Arkadaşlarımıza vermiş olduğum talimatlarla bölgedeki yetkilikler ile görüşme sağlanarak talep ettikleri ihtiyaç malzemeleri için bir kampanya başlattık. Görüşmeler sonucunda yetkiler en çok battaniyeye ihtiyaçları olduğunu belirtiler. Bizde "Her evden bir Battaniye" sloganıyla halkımızın desteğini bekliyoruz. Yine mevsimin kış olması nedeniyle kışlık kıyafet, ayakkabı, ısıtıcılar vb yardımlarda ihtiyaçların başında geliyor. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Kardeşlerimizin bizden gelecek her türlü yardım malzemesine ihtiyacı var.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.