habercim19.com özgür haber özgür yorum

İmamoğlu’ndan Sungurlu’ya otobüs

GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sungurlu'ya halk otobüsü desteği verdi.

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nu ziyaret ederek ilçenin taleplerini iletti.

Şahiner, yaptığı açıklamada, “Millet İttifakımızın dayanışması artarak devam edecektir. Ekrem Başkanımızın ilçemize hediye ettiği halk otobüsü hayırlı olsun. İttifak ortaklarından destek alamadıkları gibi eleştirdiği zaman partilerinden ihraç olanlara bile şahit olduk. Bu daha başlangıç. Bizi izlemeye devam edin.” ifadelerine yer verdi.

Şahiner, İstanbul ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da, "İki gün boyunca bizlerle yakından ilgilenip, destek sözü veren, İstanbul'da devam eden çalışmaları inceleme imkanı sağlayıp vizyonumuza katkı sağlayan Sayın Başkanıma İlçe halkım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca yine bizleri yalnız bırakmayıp sorunlarımız ile yakından ilgilenen İyi Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu 'ya, İBB İyi Parti Grup Başkanımız Sayın İbrahim Özkan' a ,İBB Başdanışmanı CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gökhan Günaydın'a ve İl kordinasyon kurulu üyelerimize şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı iletiyorum" dedi.

Yorumlar (17)

Meftun 3 Yıl Önce

Helal olsun Ekrem baskana

Başkan 3 Yıl Önce

Ne günlere kaldık Daha Geçenlerde Hastane Yapıyordu Sözde İstanbuldan Dilenir Oldu...

merve 3 Yıl Önce

Ekrem Başkana Sungurlu halkı olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Hurda otobüs 3 Yıl Önce

Hangi yüzle bunu alıp sungurluya getiriyorsunuz.. üstelik yalandan üzerinize yok hurda otobüs resmen . İnsanları artık kandırmayin. Hiç mi gurur yok 2. El otöbürü aldın geldin ..

Dürüs 3 Yıl Önce

İBB, İstanbul, halkını bulaş olsun diye uğraştı sefer sayısını azalttı cogaltacagi yerde otobüslere dezenfektan koymadı otobüsleri çürümeye terk etti garajlarda dronlarla çekilmiş fotoğrafları var,İstabul halkının,Toplu taşıma araçlarına istifledi İĞRENÇ görüntü,O insanlar, mecbur kaldıkları için istifler gibi istifliyor,binmek zorunda kaldıkları için biniyorlar, köylüyü,Cahili kandırıyor,

Bir 3 Yıl Önce

Sel 3 Yıl Önce

Hurda, otobüs verecek, dolu, Vatansever vardır, İstanbul'a gitmiye, gerek yok.

istifa 3 Yıl Önce

Teşekkürler Ekrem baskan

Tebrik ederim 3 Yıl Önce

Sayın imamoğlu sayın yavaş ve daha nice chp li büyük şehir belediye başkanlarına sonsuz tesekkurlerimi sunarım. Gençlerin geleceği sizlere emanet

Doğru , 3 Yıl Önce

LGBT ci, başkanın, reklamı.

Bin 3 Yıl Önce

Hurdaya, atılacak araba dağıtıyor.

Gül 3 Yıl Önce

Hastane yi lafla yapıyor,saf kandırıyor

Vatandaş 3 Yıl Önce

Verilen hurda araç için teşekkür etmeye gerek yok, onu alıp Sungurlu ya da getirmeye hiç gerek yoktu, Sungurlu lar olarak biz hurda araca mahkum degiliz

fevzi 3 Yıl Önce

Sayın İmamoğlu geleceğin cumhurbaşkanı.belki 2028 belki 2033...

Tolga 3 Yıl Önce

İstanbul'a kadar gitmişken Canan ablandan isteseydin milliyetçi başkan!!!!

ÇERKEZOĞLU 3 Yıl Önce

Veren el alan elden üstündür.Kim memleketimize bir çivi dahi çaksa Allah ondan razi olsun.Sungurlunun sesi gazetesi alıp veriyor başkan hakkında bakalım bu konuyu nasıl değerlendirecek lütfen herkez takip etsinler görsünler.

Çorumlu 3 Yıl Önce

Helal olsun.. Yüzde 70 malum partiye oy vermeye devam edin..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.