habercim19.com özgür haber özgür yorum

İşçilerden taşerona son veren Erdoğan’a destek

GÜNDEM

Kamuda taşeron sistemine son verilmesinden dolayı tüm kamu işçileri 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erodğan'a desteğini açıkladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu ve sendika yönetimiyle bir araya geldi. Sendika yöneticileri 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde Erdoğan’a destek mesajı verdi.

BAŞKAN AŞGIN İLE BULUŞTULAR

Çorum Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Hizmet-İş Sendikası il yöneticileri, komite başkanları ve işçi temsilcileri de katıldı. Toplantıda konuşan Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, gündem yoğunluğu arasında istişare ve değerlendirme toplantısı için kendilerine zaman ayıran Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

‘ERDOĞAN’A MİNNETTARIZ’ AÇIKLAMASI

Kamuda taşeron sistemine son verilmesinden dolayı tüm işçilerin olduğu gibi belediye işçilerinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar olduğunu ifade eden Köroğlu, “En önemli gündemimiz hafta sonu yapılacak Cumhurbaşkanı seçimidir. Bizler rehavete kapılmadan olanca gücümüzle seçim için çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın emekçiler için sağlamış olduğu çok büyük katkılar var. İşçilerimiz kadrolarına kavuştu ve bugün tüm haklarını alıyorlar. Kamuda taşeron sistemine son veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız da sağ olsun ne zaman kapısını çalsak bizi eli boş göndermedi. Türkiye’de parmakla gösterilen bir sözleşmeye imza attık. İşçilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Yorumlar (14)

Tuncay 12 Ay Önce

Hastanede çöpü almayan taşerona önceden Tutanak tutup iş yaptırmak kolaydı,kadroya geçince tutanak tutmaya kalkan dayağı yer.Nerden nereye,gelinen nokta bu...

İsmail 12 Ay Önce

Fotoğrafta işçi varmı

Temizlikçi 12 Ay Önce

Emeğiyle,alınteriyle,beden gücüyle çalışana neden saygın yok?Kadroya alınmamızı neden hazmedimiyorsun?Biz reisimizin yanınızdayız ya sen kimin yanındasın?

Hak Hukuk 12 Ay Önce

Zengin de olsan fakirde Alma mazlumun ahını Çıkıverir aheste aheste

Kartal bakışlı hostes 12 Ay Önce

Çok akıllı,çok uyanık ya pazar günü seçimi kim kazanırsa onun peşine gider.

poliklinik Sekreteri 12 Ay Önce

2020-2023 yılları arasında çözülememiş,sürekli ertelenmiş cok sorunlarımız var.Değerli büyüklerimizin bu sorunlara el atmasını bekliyoruz.

TDK 12 Ay Önce

sen veren? Erodğan? Yapacağınız bir iş var, o da baştan savma malesef. Çok yazık.

Kıraç 12 Ay Önce

4 ARALIK 2017 GÜNÜ TAŞERON MAĞDURİYE YAŞATIP KADROYA GEÇİRMEDİNİZ. BU VEBALDEN NASIL KURTULACAKSINIZ?

Liyakatabak 12 Ay Önce

Sözde kurayla belediye işçi alıyo başkan istedini aldı işe yazıklar olsun bu liyakatsizlige

Güvenlikciden Tuncaya 12 Ay Önce

Yine saçmalamışsın.Tehditle,korkuyla iş yaptırmaya çalışırsan koltuğundan olursun.

İlk Bakı 12 Ay Önce

Acilde çalışan sürekli işci kadrosundaki çalışanlarınında çok büyük sıkıntıları var.Muatap yok.

Kiralik arac şöför leri 12 Ay Önce

İl sağlık müdürlüğü kiralik araç şoförleri kadro bekliyor sözünü tutun 8.500 tl yol yemek yok kurukuruya calisiyoz kelle koltukta

Bilal 12 Ay Önce

Görevden dönen şöförlerin yemek saati dışindaysa ayrılan kumanyaları yok.

İlk Bakıya 12 Ay Önce

İşini düzgün,layıkıyla yaparsanız,sorun da olmaz,muhatabata da ihtiyaçınız kalmaz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.