habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilip iki isimle görüşecek

GÜNDEM

Çorum'un İskilip ilçesinde organize sanayi bölgesi kurulması için Bakan Varank ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile görüşülecek.

Çorum'un İskilip ilçesinde organize sanayi bölgesi kurulması için girişim başlatıldı.

İskilip Gündem gazetesinden Tuncay Mumcu'nun haberi ve Bolu ÇORDER Onursal Başkanı Fikret Kısar'ın sürece dahil olmasıyla birlikte çalışma başlatıldı. İskilip OSB'ye İskilip kaymakamı, İskilip belediye başkanı, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları tam destek veriyor.

İLK AYAK TSO, ORADAN ANKARA

Edindiğimiz bilgilere göre; çalışmaları yürütmek için bir heyet kuruldu. İlk toplantı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile yapılacak. Ardından çalışmalar ivedilikle Ankara'ya taşınacak. İskilip heyetinin başkentte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşme yapması bekleniyor.

1000 DÖNÜMLÜK ARAZİ

İskilip OSB için öngörülen yaklaşık bin dönümlük hazine arazisi üzerinde çalışma sürüyor.

Yorumlar (6)

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 1 Yıl Önce

Allah aşkına medet umduğunu kişilere bakarmısınız. Bir tanesi Çorum'un elinde ki fabrikalara gözünü diken FUAT OKTAY, diğerinde Çorum'a HAVALİMANI israf diyen MUSTAFA VARANK. Bunların Çorum'a Çorum'lulara zararı olur, FAYDASI, YARARI olmaz. medet ummak Çorum'a hiç bir fayda vermez. Senelerdir bunlar gibiler Çorum ve Çorumluları uyuttular. Bizim güzelim Çorum insanı da bunlar gibilere inandı. Bizim Bizden başka sevenimiz, dostumuz yok. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Hasan 1 Yıl Önce

Sen uyutmadan başka söz bilmez misin, biraz pozitif ol doğrucu, konu memleket ise gerisi teferruattır.

Hasan'a cevap 1 Yıl Önce

Ben pozitif linkten yanayım. Hükümet tarafından Çorum her zaman yatırımlar da NEGATİFLİK yaşadığı için, sen kendi doğrunla devam et. Çorum sizin gibiler yüzünden hep geri gidiyor. Takım tutar gibi Parti tutmaya devam edin, kaybeden her zaman Çorum ve Çorumlular olacaktır. Memleket sevdalıları kimlerdi biliyormusun? Doğruyu söyleyen, vatana ihanet etmeyen, her zaman birlikten, beraberlikten yana olan:NECMETTİN ERBAKAN, MUHSİN YAZICIOĞLU, RECEP YAZICIOĞLU, ADNAN KAHVECİ, NECİP HABLEMİTOĞLU VE BUNLAR GİBİ DAHA SAYAMADIĞIM MEMLEKET SEVDALILARI İDİ. BİZ DOĞRULARI SÖYLEYELİM, GERİSİ BİZİM İÇİN TEFERRUATTIR. ANLAYANA.....

İskilip 1 Yıl Önce

Çorum da milli tek sen misin be gafil, tedbir bizden takdir Allah dan, İskilip Osb için ne gerekiyorsa yapılacak bilesin, bölücü parti hariç her kapıyı çalıp destek isteriz, bunda bir beis var mı?

Cesur 1 Yıl Önce

Çok iyi olur Çorumu Yozgatlılar düşünür

Öz İskilip li 1 Yıl Önce

İskilip e OSB mutlaka olacak, karşı çıkan faturasını öder, bilesiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.