habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilip TOKİ’ye çok yaklaştı

GÜNDEM

Çorum’un İskilip İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip'e yapılacak TOKİ konutları için önemli aşama kaydedildiği bilgisini paylaştı.

Çorum’un İskilip İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ile görüşerek ilçenin sorunlarını içeren dosyaları sundu. TOKİ konutlarının yapımı konusunda önemli aşamalar kat edildiği bilgisini paylaşan Sülük, yakın ilgisinden dolayı Milletvekili Kaya’ya teşekkür etti.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, konuya ilişkin şöyle dedi:“Çorum Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya’yı ziyaret ederek ilçemizin sorunlarını içeren dosyaları teslim ettik ve yardımlarını rica ettik. Gündemde olan TOKİ konusunda önemli gelişmeler olduğunu, yer tespiti ile ilgili son yazışmaların yapıldığını müjdelemek isterim. Yaklaşık 2 yıldır yazışmalarını yaptığımız ancak bir türlü sonuç alamadığımız; Ulaştepe mahallesindeki Belediyeye ait arazi üzerinde bulunan evlere tapularının verilebilmesi için bürokratik engellerin aşılması konusunda da vekilimizin yardımını rica ettik. Yakın ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederim”

Yorumlar (3)

İskilipden 2 Yıl Önce

İlçe sorunlarını sayın vekilimizin gençlik yıllarını İskilipde geçirmesi nedeni ile iyi bilmeli ilçeyi geliştirecek girişimlerde bulunmalı. Örn. Tosya Iskilip yolu. Ek bölümler ilave edilerek Üniversite ve Yüksek okul Ankara İskilip duble yolu. ( Samsun Ankara yolu İskilip güzergah tercih ediliyor. bunu fırsatı çevirilmelidir

Enişte 2 Yıl Önce

Oğuzhan bey eniştemin çiftliğinde mesai saat kaçta başlıyor?

Mısdık 2 Yıl Önce

Yüksek Lekteb nolcak. durup durar beceremediler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.