habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilip Vali'ye müteşekkir

GÜNDEM

İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, Vali Mustafa Çiftçi'yi ziyaret ederek bir destek, bir de davette bulundu.

İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret ederek, Akşemseddin Evlik mekanı modernizasyonu ve Redif Kışlası için teşekkür etti, İskilip'e organize sanayi kurulmasıyla ilgili yapılan çalışmalar için destek istedi. Kısar, 14 Ocak'ta İskilip'te düzenlecek Akşemseddin Paneli için de davette bulundu.

İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret ederek Akşemseddin Evlik mekanı modernizasyonu ve Redif Kışlası için teşekkür etti. Ayrıca İskilip Organize Sanayi Bölgesi ilgili yapılan çalışmalar için destek istedi.

Kısar, 14 Ocak'ta İskilip'te düzenlecek Akşemseddin Paneli için de davette bulundu. Fikret Kısar görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, "Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi'den Akşemseddin Evlik mekanı ve Redif Kışlası ihalelerinin 10 Ocak’ta yapılacağı müjdesini aldım. Sayın Valimizin İskilip ve alimlerine karşı özel bir ilgisi var. Dolayısıyla yaptığımız çalışmalara tam destek vereceğini söyledi. İskilip OSB için de destek verdi. Sayın Çiftçi, Çorum ve İskilip'imiz için çok büyük bir şanstır.”dedi.

Yorumlar (26)

İskilipden 1 Yıl Önce

Yollar sisli aman dikkatli gelin.

İskilipli 1 Yıl Önce

Meslek Yüksek Okulu bekliyor Tosya İskilip YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ Sanayii eğer olur ise Ydl mecbur olucak

Vatandaş 1 Yıl Önce

SİS var ılçede yollarda

Öz iskilipli 1 Yıl Önce

Kim buİskilip'te sanayi yatırımımı var. Her hangi işletmesimi var. Önce Fikret Kısar'ı tanıtın. Bolu'da İskiliplilere sorun. Ne iş yapıyor. İskilip'te tek kuruşluk yatırımımı var?

Sokaktaki Cahil Vatandaş 1 Yıl Önce

Siyasetci görevini yapmazsa birisi kendisi siyaset üstü görüp memleket sevdalısı adı altında kendi reklamını yapar.

Gerçek Öz İskilip li 1 Yıl Önce

Fikret KISAR Bolu da iş adamıdır, Bolu protokolünde en ondedir, vergi rekortmeni olup, kamu yararı olan dernek ve vakıfların kurucusu, yonetimindedir, 660 milyon dolar cirosu olan bir firmanın kurucu müdürüdur, 28 yıldır kendi sirketini yönetiyor, 50 Çorum lu hemşehrisini firmasından emekli etmiş olup, İskilip in en büyük firmasınında hissedarıdir, İskilip te kime sorarsan örnek insan der, senin gibi fırıldak ve siyaset canbazi hiç degildir, inandığı gibi yaşar, yaşadığı gibi inanır, İskilip i karşılıksız sever.Sapina kadar milliyetçi, hakiki bir Müslümandır.

Hasan 1 Yıl Önce

Kıskananlar çatlasın, bu Osb öylede olacak, boylede olacak. Tum stk, odalar ve partilerden tam destek. Gölge etme başka ihsan istemez.

Bolu Çorder li 1 Yıl Önce

Sizin siyasetden başka beyniniz çalışmaz mı be adam, siyasetiniz batsın, İskilip bitti, bir şey yapmiyorsan gölge bari yapma, hem ayıp hemde günah.

Ali 1 Yıl Önce

Meyveli ağaç taşlanır, bildiğin yolda devam Fikret abim. Balık bilmese, Halik bilir.

Fikret 1 Yıl Önce

Oğlum biz Bolu dan sisli havaya alışığız, ezer geçeriz, yanımızda 15 bin İskilip li var bilesin, bir o kadar da İskilip ve Ankara da var.

Çorder 1 Yıl Önce

Fikret beyin reklama ve Tanıtıma ihtiyacı yok, adam 10 defa söyledi ticari ve siyasi beklentim yok dedi, böyle bir fikri olsa kendini bağlayan beyanda bulunur mu, takdir teşekkür edeceginize dedikodu yapın bakalım.

Çorum daki İskilip 1 Yıl Önce

Ulan yağmurlu havada su vermediniz İskilip e, iş yapan adamı bari engellemeyin, yeter artık, İskilip in bu son şansı, Osb öylede olacak böylede olacak, Fikret beyin yanında yüzlerce İskilip li isimsiz kahraman var.

İskilip li 1 Yıl Önce

İSKİLİP e çivi çakmayan sokma akıllılar boş atışa geçti hadi oradan, çalışmaya devam Fikret ağabeyim. Yanındayız....

İskilip 1 Yıl Önce

İskilip OSB yi Kaymakam, Belediye başkanı, Odalar, Stk lar ve tüm partiler destekliyor, Fikret abi sadece sözcülüğünü yapıyor, lütfen saygısızlık etmeyin, ayıp oluyor, İskilip in işe, aşa ihtiyacı var.

Bolu Çorder 1 Yıl Önce

Adam Bolu dan gelmiş İskilip in işini takip ediyor, utanmadan olumsuz yorum yapıyorsunuz, edep ya hu.

Boludaki İskilip 1 Yıl Önce

Tosya yolu için bakandan söz alındı, Çorum kısır siyaseti devreye girdi ve bozdu, bu sefer onlem alındı biline, olumsuz yorum yapana diyecek sözümüz var, bilesin, mahçup olursunuz

Bolu lu 1 Yıl Önce

Fikret bey, Bolu nun dogusuna bir, batısına bir olmak üzere 2 adet modern, avrupadaki gibi örnek tarıma dayalı sanayi tesisi kazandırmış olup, 50 Mühendis ve veterinere staj yaptırıp sektöre kazandirmis, bir o kadr teknik eleman ve Çorum lu hemşehrisini işe koymuştur, kul hakkına girmeyin.

Bolu 1 Yıl Önce

O sis memleketin anasını belledi haberin yok, hala ucuz siyaset yapıyon

Sergüşest 1 Yıl Önce

Komedi yav. Adamın İskilip ile bağlantısı yok. Servetinin tamamı Bolu'da İskilip'e çöp dikmemiş. İskilip'i çok seviyorsa önce oraya taşınsın. Abisinin başaramadığını başarmak istiyor ama fazla uzun sürmez.

Ahmet 1 Yıl Önce

Memleketi sis değil haset, fesat bastı, sis güneş açınca geçer, fesatlık hastalıktır geçmez

Fatma 1 Yıl Önce

Sayın Valimizin yanına giderken kravatını taksa,belediye başkanımızı ve ilçemizde siyaset yapan iktidarı,muhalefeti,teşkilatı olan tüm parti temsilcilerimizi,Sivil Toplum kuruluşları temsilcilerinide alıp kalabalık bir heyetle Sayın Valimize durum arz edilmiş olsaydı kişisel bir beklentinin olmadığı konusunda daha inandırıcılığı olacağı kanaatindeyim.

Boli dan 1 Yıl Önce

Bolu da diktiği çöpleri getirip musait yerine dikeriz, utanmaz, arlanmaz, kıskanç herif, abisi Fikri bey Mhp tarihinin en yüksek oyunu aldı, yuzlerce genci subay, astsubay, uzman yaptı, gözüne dursun, şeref yoksunu, siyaset canbazi

Hasan 1 Yıl Önce

Adam siyaseti bıraktım diyor anlamıyormusun beyinsiz adam, boş teneke gibi tangirdama, elinin kılı olamazsınız

ÇERKEZOĞLU 1 Yıl Önce

Tartıştığimiz konuya bakarmisiniz kim İskilip için bu bölge için bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun her İskilipli iş adamının İskilip te iş yeri olmak zorunda değil arkadaşlar.Yeterki niyetler Hayır olsun

Bolu lu 1 Yıl Önce

Bolu da TC sınırları içerisinde ve Türk bayrağı dalgalanıyor, yaptığınız düpedüz ırkçılık, haramdır, adama teşekkür edeceginize, yaptığınız terbiyesizlik

Doğrucu 1 Yıl Önce

adam belki osb olunca yatırım yapacak destek olun köstek olmayın.....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.