habercim19.com özgür haber özgür yorum

İşte yeni halk otobüslerinin rengi

GÜNDEM

Çorumlular halk otobüslerinin rengini anketle belirledi. Belediye Başkanı Gül, halk otobüslerinin renginin pembe olacağını bildirdi

Çorumlular yeni halk otobüslerinin rengini seçti. Çorum Belediyesi’nin yaptığı anket sonucu otobüslerin rengi pembe olacak.

Açıklamayı Belediye Başkanı Zeki Gül bugün Kent Meydanı’nda yaptı. Sabah basın mensupları ile bir araya gelen Gül, halk oylaması sonucunda halk otobüslerinin renginin pembe olacağını bildirdi.

Çorumlular Çorum Belediyesi’ninkurumsal web sayfası olan www.corum.bel.tr adresine girerek ankete katıldılar. Mavi, Sarı-Siyah, Pembe, Su Yeşili, Yeşil, Kırmızı, Kırmızı-Siyah, Sarı-Beyaz, Yeşil-Beyaz, Kırmızı-Beyaz seçenekleri arasından en çok oyu alan Pembe rengi oldu.

Yorumlar (5)

Valdo 6 Yıl Önce

Aman otobüslerinizdeki sorunlarla uğraşmayın rengi pembe olacakmış bize ne.İşiniz gücünüz boş işler

Kambur 6 Yıl Önce

Oldu olacak LGBT rengi gibi gökkuşağı şeklinde olsun. Pembe ne ya hu?

pembe 6 Yıl Önce

pembe güzel olur renk verir şehire iç açıcı olur hepimizin içi kararmış zaten

Mehmet Ali Türk 6 Yıl Önce

Otobüsler yeni renkli konforlu olabilir bunlar dışında yenilik getirmek gerek hizmet veren şoförler konusunda özellikle şoförlerin davranışlarına bir çeki düzen getirilmeli hoşgörü ve saygıyı elden bırakmamaları sağlanmalı belediye bu sıkıntıların üzerine gitmeli

PAPUCCU 6 Yıl Önce

OTOBÜSLERİN RENGİ GÜZEL AMA ELEMAN KONUSUNU MUTLAKA BELEDİYENİN ÇÖZMESİ LAZIM İNSANLAR PARA VERİP BİNİYORLAR KARŞILIĞINDA OLMADIK ŞEYLERLE KARŞILAŞIYOR MUTLAKA EĞİTİM ALMALARI ŞART YENİ RENK OTOBÜSLERİNDE KAMYON ŞÖFÖRÜ İSTEMİYORUZ.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.