habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kafkas’ı duygulandıran plaket

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas...


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile iki gün süren Trakya gezisine katıldı.

Kırklareli’nde incelemelerde bulunan heyet, ardından Edirne’de temaslarda bulundu. İlk olarak parti teşkilatını ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Yazıcı ve Kafkas, burada bir süre partililerle görüştü. Heyet, ziyaretin ardından Edirne Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın Meriç Nehri kıyısındaki restoranda düzenlediği akşam yemeğine katıldı.

Bakan Yazıcı, Müezzinoğlu, Kafkas ve Metin, incelemelerde bulunmak üzere Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'na geçti. Burada Bakan ve Bakan Yardımcıları ihbarlı tırların incelendiği X-Ray bölümüne geçerek, çalışan yetkililerden bilgi aldı.

Gümrük Görevlisi ve aynı zamanda Hitit Üniversitesi’nden mezun Sedal Ersolak’a başarılarından dolayı plaket veren Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, plaketi verirken çok duygulandığını dile getirerek, “Memleketimde okumuş bir arkadaşa bu plaketi vermek beni gururlandırdı. Hele ki yaptığı şey görmezden gelinemeyecek kadar önemlidir. 717 kilogram eroinin ülkemize girmesini engellemiştir. Başarılarının devamını diliyoruz.”

Bulgaristan’a da geçen heyet burada da bir dizi ziyarette bulundu.







Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.