habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kampüste proje aşaması

GÜNDEM

İl Koordinasyon Kurulu, 2014 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Vali vekili Hamdi Bolat başkanlığında yapılan...


İl Koordinasyon Kurulu, 2014 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Vali vekili Hamdi Bolat başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu’nda, 2013 ve 2014 yatırımları ele alındı. Hitit Üniversitesi ile ilgili verilen bilgide, master planının tamamlanıp, proje hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, 275 projesi bulunan Çorum’da, 2013 yılında 1 milyar 780 milyon 425 bin TL’lik yatırım harcaması yapıldığını, ayrıca KÖYDES projeleri için de 11 milyon 653 bin TL’lik ödenek kullanıldığını ifade etti.

Yatırımcı kurum temsilcisi olarak toplantıya katılan DSİ, Karayolları, İller Bankası, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve diğer kurum temsilcileri, koordinasyonu gerektiren yatırımlar hakkında, kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve kamu kurumları temsilcilerinin kurul üyesi olarak yer aldığı toplantıda, ilçelerle ilgili yatırımların durumu hakkındaki sorular, kurum yetkililerince cevaplandırıldı.

Hitit Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan Baylavlı, kampüs master planının tamamlandığını, proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İl Koordinasyon Kurulu’na Hitit Üniversitesi’nin yatırımları hakkında bilgi veren Hasan Baylavlı, Güney ve Kuzey Kampüs Alanı’nda kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını, ödemelerle ilgili prosedürlerin takip edildiğini açıkladı.

Fakülte binaları başta olmak üzere, projesi gerçekleştirilen bina inşaatları hakkında da bilgi veren Baylavlı, proje çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.








Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.