habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kavuncu Genel Müdür’le görüştü, İskilip’e GES tamam

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İlbank Genel Müdürü ile görüştü. Çorum’un İskilip ilçesine GES yatırımı geliyor.

Çorum’un İskilip ilçesine Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımı için gereken kaynak sağlandı.

İskilip’te bir dizi ziyaret, toplantı ve temaslarda bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, yeni gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Uzun süredir ilçemizin gündeminde ve beklentisi olan, İskilip İlçemiz GES yatırımı konusu, AK Parti İskilip İlçe Başkanımız Yusuf Kaya ile birlikte İlbank Genel Müdürümüz Sn Yusuf Büyük ile yaptığımız görüşme sonucunda çözüme kavuştu.

Böylelikle ülkemiz, ihtiyacı olan, güvenli, güvenilir, çevreci, yenilenebilir, karlı bir hizmet ve yatırıma daha kavuşacak ve aynı zamanda bu yatırım ilçemiz ekonomisine de önemli katkılar sağlayacaktır.”dedi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip Belediyesi’nin GES yatırımı yapmayı hedeflediğini, ancak istenilen şartlarda kredi bulmakta güçlük çektiklerini ifade etmişti. Sülük, GES yatırımı hususunda İskilip Belediyesi'ne destek verecek milletvekilinin ‘elini öperim’ ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar (2)

İskilip li 2 Yıl Önce

Tüm belediyeler yaptı, sıra nihayet geldi, Nureddin Kulalı uzatmasaydı elden gidecekti ges projesi.

Ertan 2 Yıl Önce

Bizim siyasilerin görevi, gezip gezip foto çektirmek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.