habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kılıç’tan mücadeleye devam mesajı

GÜNDEM

Eğitim Bir Sen Genel Kurulu Divan Başkanı Avukat Ömer Kılıç, Türkiye'nin sömürü zincirlerini kırdığı bir dönemin yaşandığını...


Eğitim Bir Sen Genel Kurulu Divan Başkanı Avukat Ömer Kılıç, Türkiye'nin sömürü zincirlerini kırdığı bir dönemin yaşandığını belirttiği konuşmasında, "Sömürü düzeninin zincirlerini kıran Türkiye'nin önüne bariyerler konuyor." dedi.

Memur Sen'in özellikle başörtüsü yasağının kalkmasında büyük katkılar sağladığını ve düzenlediği imza kampanyaları ile halkın talebini hükümete aktardığını ifade eden Kılıç, Türkiye'nin son 10 yılda önemli değişim ve gelişim süreci yaşadığını, Memur Sen'in bu sürece damgasını vuran bir sendikacılık yaptığını söyledi.

Dünya Müslümanları'nın bu milletten çok büyük beklentileri bulunduğuna işaret eden Kılıç, bölgesinde sürekli güçlenen bir Türkiye istemeyen mihrakların her türlü senaryonun peşinde olduklarını ve Türkiye'yi sömürü zinciri ile sarma isteklerinden vazgeçmediklerini aktararak, "Henüz işimiz bitmiş değil, daha yolun başındayız. Mücadeleyi yarıda bırakmak demek, sömürü düzeninin güçlenip, emellerini uygulayacak güçlü zeminler bulması anlamına gelir." dedi.




Yorumlar (1)

salim 9 Yıl Önce

klıçın yanındaki adam a.i k . değilmi ya vay be hey gidi dünya hey..kimlere kaldın sen...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.