habercim19.com özgür haber özgür yorum

Mesai saatlerinde yeni düzenleme

GÜNDEM

Çorum Valiliği koronavirüs tedbirleri kapsamında il genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının mesai saatlerinde yeni düzenleme yaptı.

Çorum Valiliği koronavirüs tedbirleri kapsamında Çorum merkez ve ilçelerinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının mesai saatlerinde yeni düzenleme yaptı.
Valilik Yazı İşleri Müdürlüğü aracılığıyla kent merkezinin yanı sıra ilçe kaymakamlıklarına gönderilen yeni düzenlemedre, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar, emniyet ve jandarma, belediyeler ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatleri yeniden düzenlendi.

Yorumlar (11)

.. 3 Yıl Önce

Bu saatte haber verilir mı

vatandaş rıza 3 Yıl Önce

yav yapıyosunuz tüm kurumları dahil edin. hanım hastane personeli 7.30 da ben 8 30 arabayla eşini bırak 1 saatte işyerinde bekle

Kadir 3 Yıl Önce

:) belediyeler 8-17 Yok mu yemek molası Diger kurumlar 8,30-12.30——13.30-17.30’da Ayırım olmaz olar da gıdalarını alsınlar. Yoksa Allah korusun. Vücut direnci düşer bağışıklık sistemi çöker. benden demesi Bir saatlik yemek molası verin derim

cafer 3 Yıl Önce

sadece gülüyorum...anlamadıysan ya bir daha oku. buradaki amaç yogunluğu azaltmak herkesin saatini değiştirince ne anlamı kalıyor??

ilhan 3 Yıl Önce

RIZA DEĞİLSEN İSTİFA ET SIRADA BEKLİYEN BİR SÜRÜ İHTİYAÇ SAHİBİ VAR

Vatandas rıza 3 Yıl Önce

İlhan sen kimsin ki.NE MUHATTABIM NEDE SEVİYEMDE DEĞİLSİN

Çalışan Anne 3 Yıl Önce

Akşam geç bir vakitte haber verilerek mesai düzenlemesi mi yapılır. Okul saatleri değişiyor, bir gün sonra başlasa ne olurdu. Azıcık empati yapın lütfen.

vatandaş rızaya 3 Yıl Önce

hastane personeline otobüsler ücretsiz.otobüsle gider sorun biter.siz de bir saat işyerinde beklemezsiniz.

Rıza 3 Yıl Önce

klavye delikanlıları 3 çocuk 1 i okula gidecek biribakıcıya bırakılacak biri evde.sen beter olup arabasız kalırsında bu isleri otobüsle halledersin.zeka yoksunları

emine 3 Yıl Önce

uygulama çok yerinde olmuş.Sayın Valimize teşekkür ediyoruz.Allah yardımcısı olsun.

elçin hatun 3 Yıl Önce

rıza bey her şey para değildir.bırak hanım evde çocuklara baksın.böyle olursa sizinde kafanız rahat olur.sabah işe bırakacağım çocuklara kim bakacak derdi olmaz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.