habercim19.com özgür haber özgür yorum

Münevver Arıcı'dan suç duyurusu

GÜNDEM

Çorum'da CHP lideri Kılıçdaroğlu'na gösterdiği tepkiyle gündeme gelen Münevver Arıcı, kendisine hakaret iddiasıyla bazı gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çorum'da CHP lideri Kılıçdaroğlu'na gösterdiği tepki sonrası hedef haline gelen Münevver Arıcı, kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla Habertürk Yazarı Fatih Altaylı ile Halk TV’de düzenlenen programda yorum yapan İsmail Saymaz, Hakan Çelenk ve İpek Özbey hakkında suç duyurusunda bulundu.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de, program hakkında inceleme başlatıldığını duyurmuştu.
Münevver Arıcı, söz konusu gazeteciler hakkında kendisini hedef gösterme v hakaret ettikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: Haber7

Yorumlar (12)

Hüsam 3 Yıl Önce

Fatih Altaylı sanki biraz ılımlaşır gibiydi ama katranı kaynatmakla şeker olmuyormuş demekki

Eğitimci 3 Yıl Önce

Millet çocuğunu kılıçtaroğluna sevdirmek zorunda mı sağ olsun sol olsun siyasetçi olunca her şeyi kendilerine mübah gören garip bir milletiz

Eğitimci 3 Yıl Önce

Öğretmen severse sapık, siyasetçi severse şefkat, yersen

Gereksizler 3 Yıl Önce

Birileri bu kadını kullanarak akılları sıra mağduriyet yaratmaya çalışıyor ama bence uzatmaya değmez. Boş işler ile kendinizi yormayın. Ülkenin gerçek gündemine dönün.

Vatandaş 3 Yıl Önce

Maalesef kutuplaşma, hoşgörüsüzlük, artniyet vede burdan ne rant çıkar herkes bi şeyler peşinde. Zaman bazen en doğru hakem olurmuş, laf ortaya.

Bekir 3 Yıl Önce

Ya bu bunun kendi aklı degil showmenlik işi.

Eğitimci'ye 3 Yıl Önce

Egitimci denen arkadas. Mesele Kilicdaroglu'un cocugu sevmesi değil. Mesele bu kadinin uslubu. Insan gibi diyebilir di "Cocuguma dokunmayin" diye. Oyle "hadi yürü yürü " cok ayip bi üslup. Belli ki birileri doldurmus bu kadini. Seversin sevmezsin, sonucta bi siyasi parti lideri ve Corum'dan vekil cikmis. Boyle ayristirici dil birligimize zarar verir. Yarin AKP , CHP , MHP ... gider baska partiler gelir. O yuzden egitim sart.

Corum 19 3 Yıl Önce

Eğitimcilerin yorumlarını okuyunca bu ülkede eğitim ve öğretimin niçin yerlerde surundugunu anlamamak mümkün değil bence önce eğitimcilerin eğitmeye çalıştıkları öğrencilerden daha iyi eğitilmiş olmaları gerekir

Boş yapiyorlar 3 Yıl Önce

Yav milletinde cok umurundaydı sanki. biri saygısızlık etmis. Kilicdaroglununda umurunda degil. ne kadar abarttiniz. Hedef gosteriliyormus sen kimsinde seni hedef göstersinler kendini fasulye gibi nimetten saydin. Seni kullanan şımartan siyasiler yarın seni kullanılmış mendil gibi atacaklar umrumuzda bile degilsin. Kilictaroglununda umrunda degilsin. Cocugunda umrumuzda degil.

Boş işler 3 Yıl Önce

Boş işlere bel bağlayıp kadını yönlendirmekten medet umanlar bunlar gereksiz ve boş işler buradan oy çıkmaz

Hasan Solmaz 3 Yıl Önce

Bu kadını dolduruşa getirip gaz verenlerin biri bile yarın birgün arkasında durmayacak göreceğiz !!!!

Ömer Dönmez 3 Yıl Önce

Eli kanlı kişilerle tokalaşmış olan kılıçtaroğlu o kanlı ellerini çocuklara sürmesin. Kadın haklı, ve şimdi bu kadın bu önlü bokolog İsmail saymaz hakkında sonuna kadar sürdürsün ve bu densiz kendini bilmez "gazeteciye" haddini bildirsin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.