habercim19.com özgür haber özgür yorum

Okullarda Çölyak toplantıları sürüyor

GÜNDEM

Çocuklar Sıkılmasın Çölyak Yakmasın projesi kapsamında Çorum Çölyak Derneği tarafından 5 ortaokulda gerçekleştirilmesi planlanan Eğitim Toplantılarından üçüncüsü Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu’nda düzenlendi.


Çocuklar Sıkılmasın Çölyak Yakmasın projesi kapsamında Çorum Çölyak Derneği tarafından 5 ortaokulda gerçekleştirilmesi planlanan Eğitim Toplantılarından üçüncüsü Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu’nda düzenlendi.

Çorum Çölyak Derneği Başkanı Hacer Kesici, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak ve proje Koordinatörü Muhammed İnanç’ın katıldığı toplantıyı öğrenciler ilgiyle izledi.

Başkan Kesici öğrencilere Çölyak ve Çölyakla yaşam hakkında bilgi verdikten sonra Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Çölyakın bulguları, seyri ve tanısı konularından bahsetti. Çocuklar için hazırlanmış bir kamu spotunun izletilmesi ve soru cevap kısmı ile toplantıya devam edildi.

Organizasyona destek olan Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu personeli ve katılan öğrencilere teşekkür edildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.