habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ömer Kılıç yazdı: 'İmtihan'

GÜNDEM

Habercim 19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, sığınmacılarla ilgili yazısına gelen yorumlar üzerine yeni bir yazı kaleme aldı.

Habercim 19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, birkaç gün önce bu köşede yayınlanan sığınmacıların bayrama gitmeleri halinde geri alınmayacağı ile ilgili yazısına gelen ve büyük çoğunluğu yabancı düşmanlığı içerediğini belirttiği çok sayıda yorum üzerine yeni bir yazı kaleme aldı.

Kılıç ‘İmtihan’ başlıklı yazısında, Suriyeli lafını duyduklarında kırmızı görmüş boğaya dönenlerin başlığa bakarak klavyeye sarıldıklarının anlaşıldığını belirterek,“Gerçekle hiçbir alakası olmadığı halde yaşanan ekonomik sıkıntıları istismar ederek oy devşirmek amacıyla muhalefetin uydurduğu, sınavsız üniversite, vergisiz işyeri gibi ahlak dışı yalanlar hala alıcı bulabiliyor ama bu insanların en zor işleri yarı ücretle yaparak hayata tutunmaya çalıştıkları, ama aynı zamanda ekonomiye de katkı sağladıkları göz ardı ediliyor. Ekmeğimize aşımıza ortak çıktıklarını düşündüğümüz bu insanlar sayesinde Allah ne belalardan koruyor bizi, kim bilir. Rızkın sahibi Allah’tır, kimse kimsenin ekmeğini yemiyor, sadece Allah insanları bu şekilde birbirine vesile kılarak imtihan ediyor, bunu unutmayalım.” ifadelerine yer verdi.

Ömer Kılıç’ın yazısının tamamı şu linkten okunabilir… https://www.habercim19.com/imtihan-makale,551.html

Yorumlar (23)

Çorumlu 2 Yıl Önce

Evet Suriyeli dendiğinde kırmızı görmüş boğaya dönenlerden birimde benim peki niye bu haldeyiz onu niye düşünmüyorsunuz bizim çocuklarımız işsiz gezerken bizim çocuklarımız onların yerine onların memleketinde savaşırken bizim milletimiz işi var veya yok açlık sınırının altında üç kuruş maaş alırken kendi memleketlerine bile hayrı olmayan Suriyeli lerin caddelerde sokaklarda gezmeleri benim memleketimde benden daha iyi yaşamalarını hazmedemiyorum misafirliğinde bi süresi vardır böyle giderse adamlar üreye üreye bizi bizim memleketimizde misafir pozisyonuna getirecekler

Tarafsız 2 Yıl Önce

Bi nargilede sana söyleyimmi?Her gün şehit geliyor.Daha neyin kafasını yaşıyorsun.Kendi vatanına faydası olmayanın bize zararı olur.Önce kendi milletimiz.

Ebul Furkan 2 Yıl Önce

Suriyeliler gitsin

Ebu'l Furkan 2 Yıl Önce

Oturmadığımız evleri yüksek ücretle kiraya verelim, begenmedigimiz işlerde ucuz işçi olarak çalıştıralım, evlendiremediğimiz gençlerimizi ve yaşlılarımızı bu gariplerle evlendirelim, kullanmadığımız eşyaları vererek yardım ettiğimizi söyleyelim, sonra da Suriyeliler gitsin diyelim. Çorum'da, Ankara sitelerde, Bursa İnegöl'de Adana, Urfa ve diğer şehirlerde sanayi ve tarım işçisi olarak çalışan kaç Suriyeli var? Buralardan Suriyeliler gitsin, Rize çay tarlalarından gürcüler gitsin, Yaşlılara bakan Özbekler gitsin, Gitsinler, hep gitsinler. Biz sanayide de çalışırız, tarımı da kimseye bırakmayız, hele hele yaşlılarımızı hiç ihmal etmeyiz. Hem olur mu, yabancı yaşlı ve hasta bakıcılar Türkçe bilmedikleri için büyüklerimiz hepten krize giriyorlar!!!

Ömer Arslan 2 Yıl Önce

Emeğine yüreğine sağlık ağabey.Bu topraklar sadece gönül coğrafyamızdaki insanların değil yeryüzünün herhangi bir yerinde haksızlığa ve zulme uğrayan insanların sığındıkları ve acılarını dindirdikleri topraklar olmuştur.Bizler, canımız sağ olduğu müddetçe İnandığımız dinin emrettiği bu kardeşlik değerini hamasi nutuklar atarak büyük devlet olunacağıni zanneden gafiller istemesede korumaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Kapakçı 2 Yıl Önce

Arapsevici Troller işbaşında.

çorumlu 2 Yıl Önce

Kapakçı aynı şeyi yazacaktım sonra vazgeçtim burda bile oy verdiği partiye göre yorum yapılıyor

Söz bir... 2 Yıl Önce

Bütün millet rahatsız ve bu insanlar ülkemize yakışmıyor, taş yerinde ağırdır. Ayrıca,asalak oldukları için ülkeye katma değerleri yok...

Ahmet 2 Yıl Önce

Dünyadan haberi yok bu beyefendinin. Merkezi Şam'da olan ve Esad'ın da gittiği bir tavuk restoranının İstanbul'da şubeleri var. Esad'a muhalifse bu insanlar nasıl oluyor da Esad'ın kontrolündeki Şam'da merkezi olan bir restoranın İstanbul'a bayiliklerini açıyorlar? Başka bir örnekte ise vatandaş yapılıp askere alınan bir Suriyeli Suriye bayrağıyla videolar çekiyor. Bu muhalif olmadıklarını gösteren örnekler. Peki muhalif değilseler neden ordumuza kadar giriyorlar. Bu güvenlik zaafiyeti değil mi? 100 yıl önce cephe savaşıyla işgal edilemeyeceğini anladıkları ülkeyi böyle işgal ediyorlar. Görmüyoruz mu sanıyorlar acaba?

Tutalya... 2 Yıl Önce

BUNLARIN ÇOĞU ESADİN AJANLARIDIR.MASUM DEĞİLLER. İYİ ANALİZ ETMEK GEREKİR.KENDİ VATANINI SEVMEYEN HAŞLAMALAR,VATAN HAİNLERİ OLMAKLA BERABER BUNLARIN CANI CEHENNEME.

Çorumlu 2 Yıl Önce

Evinde 5 10 pakistanlı misafir et samimiyetine inanayım..

Kader 2 Yıl Önce

Cumhurbaşkanı yarın Suriyeli sığınmacıları gönderiyorum desin, siz hemen ağız değiştirir tükürdüğünüzü yalarsınız..

Batandaş 2 Yıl Önce

Sayın yazar, sayın ERdoğan dedi ki: 40 milyar dolar harcadık bir 40 milyar dolar harcarız. Ama kendi vatandaşına da aynı dnemlerde dedi ki: Bu EYT'lilerde emekli olunca hemen bir işte çalışır. Ve en son gelinen nokta emekli maaşları açıklık sınırının altında neden onu söyle. Ayrıca yarın sayın Başkan Erdoğan deseki suriyelilerin gitmesi lazım sende hemen aynı yönde yazarsın.

Unutmadan 2 Yıl Önce

Peki yazar efendi senin dediğine göre bu kadar doğruyuz neden bu acıdığınız suriyelilerin yarı ücretle çalıştıranlara tek kelime etmiyorsun. Zamanında bir bakan demedi mi; Suriyeliler giderse ekonomik olarak sıkıntı yaşarız çünkü onlar yarı ücrete çalışıyorlar bylece ekonomimize faydaları var diye. Fazla sze gerek var mı?

Bize hergün imtihan 2 Yıl Önce

Yazar efendi biz hergün zamlarla imtihan oluyoruz sen bu kadar doğrucuysan bu zamlara kimler neden oluyor onu yazsana.tabi yazabilirsen.

Çorum 19 2 Yıl Önce

Popülist gerçekle alakası olmayan duygu sömürüsüne dayanan din ve mezhep üzerinden mehter veren köşe yazilari

Çorum 19 2 Yıl Önce

Ümmet diye diye bir kulagimizin arkasini vermedigimiz kaldı verince o zaman cennetlik olacagiz

Çorum 19 2 Yıl Önce

Kacirirsak bütünleme var mi geçiş notu kaç kaç net yapmak gerekiyor

Bahattin 2 Yıl Önce

Yabancı düşmanlığı gözlerinizi kör etmiş. Allah ıslah etsin.

Hoca. 2 Yıl Önce

Bu mülteci akını kesinlikle Tanrı imtihanı değildir.Çünkü Tanrı insanları böyle bir imtihan asla tabi tutmaz. Bu durum sadece Siyasi bir uygulamadır.

Çorum 19 2 Yıl Önce

Araba değil araba kurban olana söyleyecek söz bulmak zor

Allah razı olsun 2 Yıl Önce

Yazınıza yorum yapan gözleri kör, kulakları sağır ve yalan haberlere gerçekmiş gibi inan botları batıran Batıdan farksız insafsız güruha en güzel cevabı yazınızda vermişsiniz. "Ama en çok bağıranlar mülteciye bir kör kuruşu nasip olmayan Allahın elini boynuna bağladığı tipler." "Rızkın sahibi Allahtır, kimse kimsenin ekmeğini yemiyor, sadece Allah insanları bu şekilde birbirine vesile kılarak imtihan ediyor" kaleminize sağlık Allah razı olsun

Çorum 19 2 Yıl Önce

Irak'taki Türkmenler Şii diye mi ümmetten sayılmadı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.