habercim19.com özgür haber özgür yorum

Otobüsçülerle kritik görüşme!

GÜNDEM

Milletvekili Ceylan, özel halk otobüsü işletmecileri ile bir araya geldi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Belediyesi Özel Halk Otobüsü İşletmecileri’nin bağlı bulunduğu Çorum Ulaş Taşımacılık A.Ş.’yi ziyaret etti.

Şehir içi otobüs hizmeti veren hat sahipleri ve şoförleri ile bir araya gelen Milletvekili Ceylan, ziyaretle ilgili bilgiyi sosyal medya hesabından duyurdu.

İHALE İPTAL EDİLMİŞTİ

Çorum’da toplu ulaşım hizmeti alan yaklaşık 50 bin kişiyi yakından ilgilendiren özel halk otobüsleri ihalesi iptal edilmişti.

İstifası alınan Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü, ihalenin iptal edildiğini ilk olarak bir televizyon kanalında duyurmuş, daha sonra detayları açıklamıştı.

Çorum Belediyesi’nin ulaşım hizmetini yeniden kendisinin yapacağı deklare edilmiş, Temmuz 2018’de uygulamanın yeni otobüslerle hayata geçirileceği ifade edilmişti.

Belediye yönetimi, şehir içi toplu ulaşımdan yoğun bir şekilde hizmet alan vatandaşların memnuniyetsizlik oranının yüksek olması nedeniyle böyle bir karar alındığını ifade etmişti. 

Özel Halk Otobüsü işletmecileri de, ücretsiz taşınan yolcu sayısının fazla olması, maliyetlerin artması ve şartname kriterlerinin ağırlığı nedeniyle zor durumda olduklarını dile getirmişlerdi.

CEYLAN’DAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Milletvekili Ceylan’ın özel halk otobüsü işletmecilerini temsil eden Ulaş A.Ş:’yi ziyaretinin detayları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Çorumlular gelişmelerle ilgili açıklama bekliyor.

Yorumlar (13)

Murat 6 Yıl Önce

Ahmet Sami hangi sıfatla bunlarla toplanıyor. Günlük otobüs kullanan 50.000 kişi bunlardan şikayetçi . 150 otobüsçü mü önemli Çorum halkı mı. Yazık sana Ahmet çok yazık. Sen git Ankara'dan Çorum'a hizmet getirmek için uğraş.

Hacı 6 Yıl Önce

Bunlara tekrar Halk otobüslerini teslim eden tüm Çorum'un vebalini taşır. A. Sami Ceylan duyuyor musun.

Selçuk yılmaz 6 Yıl Önce

Otobüstüler yıllarca kötü hizmetle çanımızdan bezdirdi. Bu vekil kimin yanında Halkı düşünen kalmamış

Hakan 6 Yıl Önce

Belediyenin işlerine karışacağınıza üzerinize düşen görevi yapın 12 yıldır akp oy veriyorum ama bu saatten sonra düşünüyorum acaba diye nedeni sizin yüzünüzden

Sami mert 6 Yıl Önce

50 otobüscü Çorum dan büyük. Aferin Ahmet sami Yazık sana

Yasin kirbas 6 Yıl Önce

Yazık gerçekten çok yazık

Valdo 6 Yıl Önce

70 yaşındaaki insanı durakta yerinden yavaş kaltı diye indirmeyen otobüsçülerin vekili Sami Ceylan . Uçak büyük geldi

Vatandaş 6 Yıl Önce

Bu işle Külcü ilgileniyordu. Şimdi Zeki Gül atanmış memur olduğu için vekil onu yanına bile almamış.

Otobüs 6 Yıl Önce

Nekadar çok seviyormuş sunuz otobusculeri otobüs vatandaş için var.Ahmet Sami ceylan bu işler size düşmez herhalde siz vekil olarak corumun tarım hayvancılık ulaşım havayolu gibi meselelerini çözün o iş belediye ve ilbaskanin valinin işi.sen vatandasin sanayicinin çiftçinin sesini dinle.Görevden vazife çıkarmış gibi olmuş biraz

Sami 6 Yıl Önce

Ahmet sami ceylan bu coruma bu uçak inecek demişti.Herhalde uçak işi büyük geldi.Otobüs işine el attı.Hadi bakalım kolay gelsin.Tam sizin işiniz.

Ahmed Arif 6 Yıl Önce

Belediyeyi 55milyon kıredi çekmeten yani faizi ile 80 milyon borçdan kurtarıyor yani vekil doğru olanı yapmış

İkizler 6 Yıl Önce

Herhalde İkizler burcunu biliyorsunuzdur.Merak ettiğim ikiz gibi yanyana çok sık gördüğümüz arkadaşlar gerçekten ikimiz mi kan bağı mı var.Neden bu insalar birbirinden ayrılmak istemiyorlar.Acaba birbirinden ayrılırsa yaşayamazlar mı. Hani vardir ya yapışık ikizler vardirya ameliyatla ayrilmaya kalkisinca doktor tibben yaşayamaz derya acaba öylemi. Hayati bir durum söz konusu ise tabiki kimsenin ayriligindan yana değiliz. Allah ayrılık vermesin.

samimi 6 Yıl Önce

Muzaffer Başkan gitti patlaklar başladı. Daha iyi günler siz başkanınıza sahip çıkmayın çorumlu daha neler patlayacak neler. ne sanayi nede ayakkabıcılar arastası gider ne de belediyeye otobüs hattı geçer. bu günleri arayacaz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.