habercim19.com özgür haber özgür yorum

Otobüsler yeni durakta ringe başladı

GÜNDEM

Çorum Belediyesi merkez otobüs durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ne taşındı.

Çorum Belediyesi merkez otobüs durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ne taşındı. Halk otobüsleri dün itibariyle yeni duraklarında ringe başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, yeni otobüs durağındaki çalışmaları tamamladıklarını belirterek “Yeni otobüs durağının yeriyle ilgili zemin çalışmalarını ve fiziki düzenlemelerimizi yaptık. Saat Kulesi merkez durağında bulunan klimalı duraklarımızı, jeton satış noktalarını ve kart dolum merkezini Recep Tayyip Erdoğan Caddesindeki yeni otobüs durağımıza taşıdık.” dedi.

Saat Kulesi merkez durağından halk otobüslerinin artık yolcu almayacağını ve indirmeyeceğini hatırlatan Çöplü, “3A, 3B, 3C, 3D, 3E, 3F, 4C, 4D, 4E, 7A, 12A, 13A, 15A ve 17A hatlarımız Recep Tayyip Erdoğan Caddesi yeni merkez duraktan kalkmaya başlarken, son seferini bu durakta bitirecek. Diğer hatlarımız ise güzergahları boyunca ring yapacaklar.” dedi.

Yorumlar (1)

Hayırlı Olsun 3 Yıl Önce

Güzel bir çalışma Daha önce yapılmalıydı Merkez durakta beklemesini gerektirecek bir durum yok son durakta beklesin merkezde yolcusunu alıp gitsin beklemesin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.