habercim19.com özgür haber özgür yorum

Polisten şok denetimler

GÜNDEM

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ana arterler ve umuma açık yerlerde şok koronavirüs denetimleri yapıyor.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şok denetimler yapıyor.

Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde, sokak ve parklarda gerçekleştirilen şok uygulama ve denetimlerde, 248 araç ve 217 şahısın GBT sorgulaması yapıldı, 6 kişiye maske takmamaları nedeni ile idari para cezası uygulanmak üzere tutanak tutuldu.

Özellikle insan yoğunluğunun bulunduğu ana arterlerde gerçekleştirilen denetimlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında vatandaşlar uyarıldı.

Hem kendi hem de toplumun sağlığını tehlikeye düşüren ve kurallara aykırı davranan kişilere sözlü ve yazılı uyarıda bulunuldu.

Yapılan uygulamalarda iki sürücüye muayenesiz ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 3032 TL ve toplamda 21.793 TL. trafik cezası uygulandı.

Çorum’un şok koronavirüs denetimlerinin İş yerleri, umuma açık yerler ile sokaklarda haricinde, trafik ve asayiş ekiplerince trafikte de hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.

İHA

Yorumlar (6)

Bay bilen.! 4 Yıl Önce

Affetmek yok vurcan kırbacı????

İkbal 4 Yıl Önce

Birisi Yetkililere Söylesin Çorum Sadece Saat Kulesi Çevresinden İbaret Olmadığını Ulukavak Mahallesinde İkbalkent Civarı Marketlerde Bakkallarda Maske Takılmıyor Marketin Sahibi Pozitif Tedavi Görüyor İyileştikten Sonra O bile Doğru Düzgün Takmıyor Yetkililer Gelip Denetlesin Uhut Apartmanlarının Altında

Misafir 4 Yıl Önce

Çok iyi oluyor helal olsun

Hüseyin 4 Yıl Önce

Uyarı ne demek o adam nasıl olsa ceza yazılmıyo diye yine takmiyacak maskeyi yazacaksin para cezasını

Halit 4 Yıl Önce

İkbalin orda markette hiç uyulmuyor 1. ufud apt altı

Mert 4 Yıl Önce

SURİYELİLER DOKUNABİLİYORLAR MI ACABA? YAZIK YAZIK

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.