habercim19.com özgür haber özgür yorum

Rektör’e hayırlı olsun ziyareti

GÜNDEM

Tarım ve Köy işleri eski Bakanı Sami Güçlü, Millî Eğitim Bakan Yardımcı Orhan Erdem...


Tarım ve Köy işleri eski Bakanı Sami Güçlü, Millî Eğitim Bakan Yardımcı Orhan Erdem, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek, yeniden rektör olarak atanmasından dolayı kutladı.

Üniversiteyi çok önemsediklerini, gelişmeleri yakından ve büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini belirten heyet, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, başarı dileklerini ilettiler.

“Rektörümüzden çok memnunuz, çok başarılı çalışmalar yapıyor” diyen Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, teşkilat olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada vermiş oldukları desteklerin devam edeceğini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Alkan’ın üniversitenin kapılarını halka açarak her anlamda şehirle bütünleştirdiğini ve aynı zamanda uluslararası arenada ismini duyurduğunu belirten Bekiroğlu, bulunduğu coğrafyaya büyük bir katma değer sağlayan üniversitenin her anlamda yanında olduklarını söyledi.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan da, kısa zamanda üniversite olarak çok yol kat ettiklerini ve bu başarıda tüm paydaşların, tüm gönüldaşların büyük bir paya sahip olduklarına dikkat çekerek, üniversitenin gelişim sürecine katkı sağlayan herkese ve nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.