habercim19.com özgür haber özgür yorum

Saat Kulesi çevresinde yeni düzenleme

GÜNDEM

Çorum Belediyesi Gazi ve İnönü Caddesi’nde oluşan trafik yoğunluğunun azaltarak akışı sağlamak için Suaat Kulesi etrafında bazı düzenlemeler yaptı.

Çorum Belediyesi Gazi ve İnönü Caddesi’nde oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek amacıyla çalışma başlattığını duyurdu.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Saat Kulesi etrafında uygunsuz parklanmalar ve trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak için yeni bir düzenleme yaptık. Yapılan düzenleme ile gelişigüzel park edilen alanları daralttık. Saat Kulesi meydanında zaman zaman yaşanan tıkanıklığın önüne geçmek için ise İnönü Caddesi'ne girişteki araç parklanmalarını kaldırdık. Bu şekilde araç trafiğinin iki yönden de akmasını sağladık. Ayrıca vatandaşlarımızın kısa süreli duraklamaları için tahsis edilen alanları da işaretleyerek yeni bir düzen getirdik" dedi.

Yapılan çalışmalar sonucu Saat Kulesi kavşağının dönel adası şerit çizgileri ve kavşak içerisindeki araçların geçiş önceliğini belirten levhalarla yeniden düzenlendiğini bildiren Çöplü, “Yaptığımız bu çalışmaları İl Emniyet Müdürlüğümüz ile aldığımız kararlar doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Şehrimizi daha güzel hale getirmek için kurumlarımızla iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Bu birlikteliğe vatandaşlarımızın da destek vermesi ile şehrimizi daha yaşanılabilir hale getireceğiz" dedi.

Yorumlar (9)

Ramazan 5 Yıl Önce

Kesinlikle o belediyenin önünde ki yaya geçitleri büyük engel Gazi caddesinde ve İnönü’nü caddesinde o kadar yaya geçiti olmaz 3 e 3 geçitler kafi

Rahat 5 Yıl Önce

Benim yolum iki dakika suraya uğrayıp geleceğim yandan gecsin banane iki dakika sabret gibi düsünceler olduğu sürece nafile. İnsanların sunu bilmesi lazım babasının yolu değil ve bir kural var park etmeyeceksin sen parkedersen senin gibi herkes park ederse trafik olur yol kapanır bu aşikar. Hepimizin basına gelmistir gazi caddesinden ikinci sıra parkı yaptiginizda otobüs gecemiyor bunu biliyoeuz. Ama halen icimizden hirileri bunu yapmaya devam ediyor

19 5 Yıl Önce

trafiği rahatlatmak için yeni ve alternatif yolların açılması lazım..

Salih 5 Yıl Önce

Farabi caddesinden saat kulesine yol açarsanız şehrin önünüde açmış olursunuz.Neden yapmazsınız anlayamıyorum.

Sezer 5 Yıl Önce

Şehrin önünü tıkayan farabiden saat kulesine yol açılırsa şehrin önüde açılmış olur.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Emniyet ile işbirliğiymiş. Emniyet diyor Gazi ve İnönü caddelerinde 38 yaya geçidi var yazışmalarla üç tanesini zor kapattırdık diyor. Çizgi çizmekle trafik düzelmez. 10-15 metre arayla yaya geçidimi olur. Yarısı kapanmalı. Eski Civil mağzasının önündeki yol kapandı o Ulu Camiye inmek için alternatifti. Trafiği yine Gazi vcaddesine verdiniz.

recep 5 Yıl Önce

parklanmayı önledik deyip duba çakıyo. öyle önlem mi olur. çizgi çizerek trafik düzene sokulmaz. iş yapmış olmak için yapıyosunuz.

Ömer 5 Yıl Önce

Metro yapın üst yolu trafiğe kapatın.

Vatandaş 5 Yıl Önce

Mini tramway koyun şehir içinde bir ileri bir geri dönüp dursun. 1 Gaziden eski hastaneden yeni hastaneye 2 bahabey caddesinde 3 buhara caddesi ç.özel hastanenin ordan saat kulesine 4 osmancık caddesinde ikbalden saat kulesine Kimse arabayla girmez merkeze. Çorumda bir yere ulaşmak otobüsle uzun sürüyor. Nerdeyse yürümeyle aynı sürede varılıyor. Hadi gene iyisiniz tum ulaşım planlarımı sizin için ifşa ettim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.