habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şehidimiz için toplandık

GÜNDEM

Çorumlu Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı’nın cenazesi memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirildi.

Çorumlu Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı’nın cenazesi Amasya-Merzifon Havaalanı’ndan memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirildi. Şehidimizin naşı Merzifon'da Amasya Valisi hemşehrimiz Mustafa Masatlı Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, askeri ve mülki erkan karşıladı. Buradan ambulansla memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirildi.
İSKİLİP ŞEHİDİMİZ İÇİN MEYDANDA

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi Ağrı Dağı bölgesinde hain teröristlerle girişilen çatışmada şehit düşen Hüseyin ve Şerife Dokumacı’nın oğlu Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı (31) için İskilip'te tören düzenleniyor.
İskilip İlçesi Kaleboğazı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan şehidimizin cenazesi İskilip Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından İlçe Hacıkarani Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Şehidimizin cenazesine İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'in yanı sıra vali, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.