habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şehitlerimizin isimleri üniversitede

GÜNDEM

Şehitlerimizin isimleri Hitit Üniversitesi’nde yaşatılıyor.

Şehitlerimizin isimleri Hitit Üniversitesi’nde yaşatılıyor.

Hitit Üniversitesi Senatosu Şehit Muhsin Yazıcıoğlu, 15 Temmuz Spor Kompleksi’ne verirken, 15 Temmuz’da şehit olan hemşehrimiz Erol Olçok’un ismini yeni senato salonuna, oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un ismini de Rektörlük Konferans Salonu’nda verdi.

Yapılan açıklamada, “ Üniversitemiz Senatosu, vatanımız uğruna canlarını vererek şehadet makamına erişen vatan evlatlarımızın isimlerini Üniversitemizin muhtelif birimlerine vererek onların isimlerini hafızalara kazımaya, manevi şahsiyetlerini yâd etmeye, bu cennet vatana yaptıklarını şükran ve minnetle hatırlatmaya ve daha çok çalışmak suretiyle onlara layık olacak şekilde üzerimize düşen her şeyi yapmamız gerektiğini ifade etmeye çalışmaktadır.

Bu çerçevede Üniversitemiz Senatosu, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini “15 Temmuz Spor Kompleksi” bünyesinde yer alan stadyumumuza, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde şehadet şerbetini içen hemşehrimiz şehit Erol Olçok’un adını Senato Salonumuza, henüz hayatının başlangıcında iken şehadet şerbetini içen biricik evladımız Abdullah Tayyip Olçok’un adını da Rektörlük Konferans Salonumuza vermeye karar verdi.” denildi.

Yorumlar (10)

Allah Rahmet Eylesin 5 Yıl Önce

Allah gani gani rahmet eylesin tüm şehitlerimize.

Buharalı 5 Yıl Önce

Unutulmayacaklar.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Ç 5 Yıl Önce

Muhsin başgan ne zaman şehit ilan edildi?

Hacı Nuri 5 Yıl Önce

Sivas'ta diri diri yakılan 33 insanımızın kemikleri bir kez daha sızladı.

Hacı Nuriye cevap 5 Yıl Önce

Sivas olayları insanlık dışı asla kabul edilemez Ama bunun Muhsin başkan ve ne alakası var ayıp ediyorsunuz ayıp bölmekte üstünüze yok

Ç Bey 5 Yıl Önce

Ç Bey (veya Hanım), BBP web sayfalarında bu sene şöyle bir başlıkla paylaşımda bulundu "(ŞEHADETİNİN 10.YILINDA) 'ŞEHİT LİDERİMİZ' MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN KABRİ BAŞINDA 'FATİHALAR..'". Lütfen kurduğu partiye yanlış (!) yaptıklarını hatırlatır mısınız. Biz her şeyi biliriz, siz bilmezsiniz, düzeltin deyin lütfen.

Garip 5 Yıl Önce

Her şey akla gelirdi de, Muhsin Başkan, Erol Abi ve oğlunun isminin br yere verilmesinden rahatsızlık duyulsun. Yanlış yapıyorsunuz bence ama siz bilirsiniz.

Ç 5 Yıl Önce

Olçok lar bu ülke uğruna şehit oldu, lakin başgan farklı. Bahçelievler katliamı, sivas olayı gibi gerçekler var. Kaldı ki bir numaralı işidçiler de kendilerine şehit diyor, parti sitesinin şehit demesi birşey ifade etmez. İnsanları yakıp kurşunlarken iyi de, şehit deyil deyince mi ayrıltırıcı olunuyor

Murat KAMBUR 5 Yıl Önce

Muhsin Başkanın sağlığında niçin soruşturma açmadınız veyahut kendisine söylemediniz? Ölünün arkasından konuşmak çok kolay sizin için. Hayır mübarek Ramazan ayıp yapmayın.milletin yarası kapanmışken deşmeyin. Ortalığı karıştırmayın . MUHSİN BAŞKANI kimler şehit etti iyi biliyorsunuz. Bizim aleviye de Sünni yede saygımız sevgimiz sonsuz polemik yaratmak insanları bölmek yobazlara yakışır Türk milletine değil

Hacı Nuriye cevap 5 Yıl Önce

Senide ben yakayım emi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.