habercim19.com özgür haber özgür yorum

Seviyeli kavşak ihale edildi

GÜNDEM

Çorum Çevre Yolu üzerinde 8 ilçeyi merkeze bağlayacak olan seviyeli kavşak yapım ihalesi gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK ÜYesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’un Osmancık Yolu ile İskilip Yolu trafiğini rahatlatacak İskilip Köprülü Kavşağı’nın yapım ihalesinin tamamlandığı açıkladı.

Çorum şehir merkezinde yapılması planlanan ve 8 ilçeyi il merkezine bağlayan çevre yolu, İskilip-Osmancık yolu-Akşemseddin Caddesi güzergahına seviyeli kavşak yapım ihalesinin yapıldığının bilgsini verdi.

Ceylan, Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yaklaşık maliyeti 162,441,468.94 TL. olan 4.2 Km.lik bağlantı yollu köprülü kavşağın ihalesinin 9 Aralık'ta yapılarak ihale sürecinin tamamlandığını bildirdi.

Çorum-İskilip yolu 2.kilometresinde çevre yolunun bulunduğu noktada seviyeli kavşak projesinin ihalesinin yapıldığını açıklayan Ceylan, “Çevre yolu şehir içerisinde kaldı. Karşı tarafta kalan mahallemiz 100 bin nüfusa sahip. Her gün oralarda şehir içi trafiğinde aşırı derecede yoğunluk oluyordu. Osmancık Köprüsü- İlim Yayma Kavşağı’nda da çok fazla sıkışıklıklar oluyor. Samsun’dan-Ankara’ya gidenler de trafiğin yoğun akışından dolayı burada çok fazla sıkıntı yaşıyorlar. İnşallah bu kavşağımız bittiği zaman şehir içi trafiğinde de büyük ölçüde rahatlama olacaktır” dedi.

Yaklaşık maliyeti 162 milyon lira değerindeki Köprülü Kavşağın en kısa sürede tamamlanması için takipçisi olacaklarını kaydeden Ceylan, Laçin-Dodurga-Osmancık-Kargı, diğer taraftan İskilip- Uğurludağ- Bayat- Oğuzlar tarafından akan trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını ifade etti.

Yorumlar (9)

Adam 2 Yıl Önce

Devlet yatırımı gelince şu memlekete keyfinde geliyor. Yapılanı takdir etmek gerek. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Helal 2 Yıl Önce

Helal sayın vekilim . Elinize sağlık

Ahmet 2 Yıl Önce

Durun, yapmayın. Bir şey yapıyoruz derken acayip şeyler yapıyorsunuz. Seviyeli seviyeli konuşuyoruz, seviyeli kalalım

Altan 2 Yıl Önce

Önceden niye duyurulmadı . Yoksa pazarlıkla davetiyeli ihale mi ettiler.

Çorum'lu 2 Yıl Önce

20 senedir Çorum ilçe yolları bitirilecek. Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. 2023 geldi, bitmedi. 2053 gelecek belki biter. 2071 de kesin biter. 20 senedir yalanlar yalanlar yalanlar. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum her zaman çantada keklik. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

neriman 2 Yıl Önce

Çorum Hitit Üniversitesine ECZACILIK fakültesi gelecekmiş.Doğru mu?sayın vekilimiz yakın zamanda açılacağını İskilip'te söyledi.

İskilipden 2 Yıl Önce

bu kavşak ile Çorum ile Tosya arası bağlanacakmıdır?

Hujjv daha cch 2 Yıl Önce

Hayırlısıyla bir an önce biter de hizmete girer insAllah. Kazasiz belasız.

Salih 2 Yıl Önce

Bu kavşak çalışması Osmancık üst geçidi ve ilim yayma kavşağını da kapsamalı yada bu çevre yolu artık şehir dışına alınmalı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.