habercim19.com özgür haber özgür yorum

SP’den kan bağışı

GÜNDEM

Saadet Partisi Milli Görüşcü Kuruluş (MİLKO) Teşkilatları geçtiğimiz pazar günü Gazi Caddesi’nde bulunan Kızılay Kan Merkezinde teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile kan bağışında bulundu.


Saadet Partisi Milli Görüşcü Kuruluş (MİLKO) Teşkilatları geçtiğimiz pazar günü Gazi Caddesi’nde bulunan Kızılay Kan Merkezinde teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile kan bağışında bulundu.

Kan bağışına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz, Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, “Kızılay’ın kan stoklarının azalması sebebiyle Çorum Milko Teşkilatları olarak sessiz kalamayız bu hem dini ve hem milli bir vecibedir.

Kan Ver Can Ver kampanyası hasebiyle buradan tüm halkımıza seslenmek istiyoruz ülkemizin birliğe beraberliği kardeşliğe en çok ihtiyaç olduğu dönem içerisindeyiz her alanda her durumda kardeşlik görevimizi tüm ulus olarak yapmakla mükellefiz , gelin bu sese kulak verin , kan bağışı için en yakın merkezlerde kan bağışında bulunun” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.