habercim19.com özgür haber özgür yorum

Teşkilat meydana iniyor

GÜNDEM

AK Parti Teşkilatları 28 Şubat Post Modern Darbesi’nin yıldönümünde basın açıklaması yapacak.

AK Parti Teşkilatları 28 Şubat Post Modern Darbesi’nin yıldönümünde basın açıklaması yapacak.

Parti Genel Merkezi İnsan Hakları Başkanlığı tarafından 81 ilde Post Modern Darbesi protesto edilecek.
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, post modern darbenin yıl dönümü olan 28 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 12.00’de Kadeş Meydanı’nda basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

Yorumlar (10)

Bahattin 2 Yıl Önce

Şu an ak parti yönetiminde bulunan, vekil, belediye başkanı olan arkadaşların 28 Şubatta ne yaptıklarını merak ediyorum.

HAS ÇORUMLU 2 Yıl Önce

Bence hiç sahaya falan inmeyin.Sahada yüzüne doğruların söylenmesi hiç hoşuna gitmiyor.Seni karşındaki insanlar sürekli pohpohlaması gerekiyor.Ekibinizde siz de bu partiye zarar veriyorsunuz.

KORKU İMPARATORLUĞU KURULDU 2 Yıl Önce

Sahadaki mecburen yüzünüze gülenlerin artık, oy vereceklerini mi zannediyorsunuz. Korkudan kimse yüzünüze birşey söyleyemez ki? Ben de söyleyemem bir başkası da. Sandıkta kime oy verdiğini görmeyeceksiniz. O zaman iş kolay. Eş dost bir araya geldiğinde bile korkudan insanlar düşündüklerini söyleyemiyor, artık Kimin kimi; nereye kime kambazlayacağını bilemiyoruz. Adamı sorgusuz süvalsiz götürürler Allah korusun. Çoluğunu çocuğunu fişlerler. Örnekleri çook. Bu kadar güzel teşkilatlanma ÇİN KOMİNİZMİ’inde vardır ancak.

Adam 2 Yıl Önce

Yusuf ve 28 şubat mı

Hasan 2 Yıl Önce

Geçmiş olsun.

Bahattine cevap 2 Yıl Önce

İl başkanı Yusuf ahlatci o zaman besim tibukun liberal demokrat parti il başkanı idi...28 Şubat'ta

Çorum'lu 2 Yıl Önce

Bir kere de MEYDANLARDA ÇORUM için bir şeyler isteyinde görelim. HAVALİMANI, DEMİRYOLU, POLİS OKULU, ASKERİ ACEMİ BİRLİĞİ VB. sesinizi bir kerede meydanlarda bunun için çıktığını duyalım.

Hayri 2 Yıl Önce

28 Şubat meselesinden medet ummak. Memlekette 28 şubatı savunan zaten yok. Bu çıkış olsa olsa Proje üretemeyen bir tükenişin resmidir

Doğrucu 2 Yıl Önce

Akp ye bol keseden sallayan atıp tutanlar mutlaka Akp sayesinde ev araç iş güç sahibi olmuşlardır Ak parti Türkiyeyi kalkındırdı herkesin yaşam kalitesi yükseldi faturalara akaryakıta gıdaya zam geldi diye veryansın ediyosunuz herşey bedava olsa sizin için dünyadaki gıda akaryakıt kırizinden bhaberiniz yok lütfen mantıklı olun

Çorum Bağcılar 2 Yıl Önce

Sizin hiç mi yüzünüz yok. Bu millet açından ölüyor arkadaş hep yandaşlarıniza yardım ediyorsunuz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.