habercim19.com özgür haber özgür yorum

TSO’dan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

GÜNDEM

Çorum’da, Türkiye Ekonomi Birliği Koordinatörlüğü'nde, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB)...


Çorum’da, Türkiye Ekonomi Birliği Koordinatörlüğü'nde, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) işbirliğiyle '"Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" düzenlenecek.

14 Ekim 2014 Salı günü TSO Meclis Salonu'nda 09.30 - 12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan seminerde; Türkiye’nin 2023 yılında ulaşmayı hedeflemiş olduğu 500 Milyar Dolarlık ihracat hedefine giden yolda, ihracatta sürdürülebilir küresel rekabet gücü artışının sağlanması gibi temel hedefler hakkında bilgiler verilecek.

Seminerle, Çorum ili ihracat seviyesinin yükseltilmesi, bölge ülkeleri ile yapılan ticaret ve ihracatın artması, dış ticaretle ilgili öğrencilerin, firma ve kuruluşlarda çalışan elemanların bu konudaki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesine ve nitelikli eleman yetiştirilmesine katkıda bulunulması amaçlanmakta.

Katılımın ücretsiz olduğu Seminere katılmak isteyen firma temsilcilerinin, 9 Ekim 2014 Perşembe günü (yarın) mesai bitimine kadar Orta Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği eğitim portalı //egitim.oaib.org.tr adresine kayıt yaptırmaları gerekmekte.





Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.