habercim19.com özgür haber özgür yorum

TÜMSİAD’a KOSGEB’i anlattı

GÜNDEM

KOSGEB Çorum İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, TÜMSİAD Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.


KOSGEB Çorum İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, TÜMSİAD Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

TÜMSİAD`ın kısa zamanda ülke ve dünyadaki yükseliş tirendini yakından takip ettiklerini belirten Dursunoğlu, özellikle KOBİ’lere verilen desteğin küçümsenemiyeceğini, yurt ekonomisine katmadeğer kazandırıldığını, bundan sonraki çalışmalarda TÜMSİAD’a başarı diledi.

Sivil toplum kuruluşlarının özellikle işadamları örgütleri ve üyelerinin KOSGEB’le olan ilişkilerinin geliştirilmesi, devletin verdiği imkanlardan işadamı ve esnafın faydalandırılması, üyeleri girişimcilik, üretimde çeşitliliğin, kalitenin artırılıp var olan ürünün yanına yenilikler kazandırarak, aynı işi veya benzer işi yapan firmaların en az üç-beşinin bir araya gelerek altıncı bir iş yeri kurma olgusunun teşvikler kapsamında olduğunu vurgulayan Dursunoğlu, yeni iş kuran, dünya şartlarına uygun, işlerini geliştirmeye çalışan firmalara devletin çeşitli destekler verdiğini hatırlattı. Son on yılda KOSGEB’in firmalara verdiği desteğin ciddi boyutlara ulaştığını aktaran Dursunoğlu, TÜMSİAD üyelerine, iş dünyasına, esnafa her türlü katkıyı vermeye ve bütün imkanlarını kullanmaya hazır olduklarını kaydetti.

TÜMSİAD Çorum Şubesi Başkanı Abdurrahman Kılıç ise, nazik ziyaretinden dolayı Dursunoğlu’na teşekkür ederek, devletin ilgili kurumlarının halkın ve sivil toplumun yanına gelerek iş dünyasına el uzatmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Kılıç, “ Sayın Dursunoğlu’nun anlattığı yeni bilgiler ve imkanlar üyelerimizi yakından ilgilendiren konulardır Bizleri memnun etmişlerdir. İş dünyası ve üyelerimiz adına hem tanışma ve kaynaşma olarak olumlu diyaloglar gelişmiştir. Esnaf ve sanatkarın KOBİ’lerin içinde bulunduğu sıkıntılar ve çözüm yolları konuşulmuştur.” dedi.




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.